Η οικογένεια του στραγγιστού ΜΕΒΓΑΛ μεγαλώνει και ανανεώνεται

stragisto.jpg

Η ΜΕΒΓΑΛ παρουσιάζει το νέο Στραγγιστό γιαούρτι, ένα γιαούρτι φτιαγμένο από ολόφρεσκο γάλα και με αυθεντική,  πλούσια γεύση από τη Μακεδονία.

Το Στραγγιστό γιαούρτι της ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί σε νέες συσκευασίες που με κυρίαρχο το λευκό τους χρώμα αναδεικνύουν την αγνότητα και τη φρεσκάδα του καλού γιαουρτιού. Παράλληλα, προβάλλουν ευδιάκριτα το είδος του γιαουρτιού καθώς και τη μακρά παράδοση της εταιρίας από το 1950.

Το Στραγγιστό ΜΕΒΓΑΛ έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του γιαουρτιού και αποτελεί την ιδανική γευστική πρόταση για όσους επιθυμούν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Μπορείτε να το απολαύσετε σκέτο, ως ένα ελαφρύ γεύμα με κριτσίνια ή ως ένα υγιεινό επιδόρπιο με φρέσκα φρούτα ή γλυκό του κουταλιού. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να φτιάξετε το παραδοσιακό ελληνικό τζατζίκι ή άλλες νόστιμες συνταγές.

Το Στραγγιστό ΜΕΒΓΑΛ κυκλοφορεί σε δύο τύπους: πλήρες με 10% λιπαρά και ελαφρύ με 2% λιπαρά για όσους προσέχουν τη διατροφή τους. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, τη συσκευασία που σας ταιριάζει: διπλή συσκευασία κυπέλλων των 200 γρ., πρακτική συσκευασία του 1 κιλού ή από τον πάγκο των super markets αντίστοιχα σε τιμές που συμφέρουν!