H Ideal Standard, πολύτιμος βοηθός και στην κουζίνα!

deltia typou 3_Ideal Standard_Retta_2.jpg

Μπαταρίες κουζίνας Retta, για άνεση και εργονομία στις δύσκολες “αποστολές” του νεροχύτη σας!

Ο χώρος της κουζίνας – ιδιαίτερα ο νεροχύτης – είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία του σπιτιού μας. Χρησιμοποιείται όλη μέρα, κάθε μέρα. Γι’ αυτό, θα πρέπει να εξυπηρετεί τις καθημερινές μας ανάγκες προσφέροντας άνεση και λειτουργικότητα!

Οι νέες αναμικτικές μπαταρίες κουζίνας Retta της Ideal Standard όχι μόνο πληρούν αυτές τις προδιαγραφές, προσφέρουν επιπλέον οικονομία στην κατανάλωση του νερού, ασφάλεια στη χρήση και διαχρονικότητα στην επιλογή σας, χάρις στον προηγμένο σχεδιασμό και στην ποιότητα των υλικών κατασκευής τους.

Ο κεραµικός δίσκος  – παγκόσμια καινοτομία της Ideal Standard – εξασφαλίζει  μέγιστη διάρκεια ζωής και αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα για τη σωστή λειτουργία και κίνηση της λαβής κατά τη χρήση.

Η σειρά Retta διαθέτει επίσης τεχνολογία Clickπου επιτρέπει τη χρήση της μπαταρίας στο 50% της δυναμικότητάς της και επομένως σας βοηθά να κάνετε εξοικονόμηση στην ποσότητα του νερού που χρησιμοποιείτε και των χρημάτων που ξοδεύετε. Ανοίγοντας απλά τη βρύση, η ποσότητα του νερού είναι μειωμένη κατά 50% όπως αντίστοιχα και η κατανάλωση. Όταν το επιθυμείτε, με μια ελαφριά πίεση, η ροή του νερού αυξάνεται στο 100%! Επιπρόσθετα, με το  μηχανισμός ρύθμισης της μέγιστης θερμοκρασίας που βρίσκεται μέσα στη μπαταρία, καθορίζετε το εύρος κίνησης της λαβής, άρα και τη μέγιστη θερμοκρασία του νερού, προστατεύοντας έτσι την οικογένειά σας.

Το ιδιαίτερο design με τις κομψές και ταυτόχρονα λιτές γραμμές,  και τα εναλλακτικά μοντέλα που διαθέτει η σειρά, την καθιστούν μια ευπροσάρμοστη επιλογή για κάθε στιλ κουζίνας: Με χαμηλό ή ψηλό ρουξούνι, σταθερό ή αποσπώμενο ντους, μακρύ κορμό και περιστρεφόμενο άκρο, αποτελεί την τέλεια επιλογή για διπλούς νεροχύτες, ενώ το μοντέλο με το πρακτικό αποσπώμενο ντους, σας δίνει επιπλέον τη δυνατότητα συνεχούς ροής του νερού ή σε μορφή «ντους».

Τελευταίο αλλά επίσης σημαντικό: Οι αναμικτικές μπαταρίες Retta, δε θα σας δυσκολέψουν καθόλου στην τοποθέτησή τους, καθώς διαθέτουν το μηχανισμό εύκολης τοποθέτησης easy fix!

Τη νέα συλλογή Retta της Ideal Standard, θα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας. 

Ideal Standard Showroom:

Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2

Σχετικά με την Ideal Standard:

Η Ideal Standard προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις για το μπάνιο “Εμπνευσμένες από τη ζωή”. Ως ηγετική Ευρωπαϊκή μάρκα καινοτόμων και προηγμένου σχεδιασμού προϊόντων μπάνιου, η Ideal Standard έχει ως στόχο να δημιουργεί προϊόντα που συνδυάζουν την λειτουργικότητα και την τεχνογνωσία, έχοντας  βαθιά κατανόηση του οικείου και προσωπικού ρόλου που παίζει το μπάνιο στη ζωή κάθε ατόμου. Η Ideal Standard αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό σήμα της Ideal Standard International.

Σχετικά με την Ideal Standard International:

Η Ideal Standard International, με έδρα στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, είναι μία ιδιωτική εταιρεία, που λειτουργεί ανεξάρτητα στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και τη Λατινική Αμερική. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις μπάνιου ως βασικό της αντικείμενο, η εταιρεία προσφέρει είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, μπαταρίες, συστήματα υδρομασάζ, μπανιέρες και καμπίνες ντους για κτίρια οικιακής, εμπορικής ή δημόσιας χρήσης. Η εταιρεία απασχολεί περίπου 11.000 άτομα και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 20 χώρες. 

Find us on Facebook