Τα SWAROVSKI ELEMENTS ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ την καμπανια της coca cola light «νιωσε την καρδια σου»

deltia typou 3_bottle.jpg

Λαμπερη συνεισφορα στο ελληνικο προγραμμα για την υγεια της καρδιας.

Τα SWAROVSKI ELEMENTS, η κορυφαία επωνυμία κρυστάλλων που κατασκευάζει η Swarovski, υποστηρίζει με περηφάνια το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου», μέσω της δημιουργίας μιας συλλεκτικής έκδοσης του εμβληματικού μπουκαλιού της Coca Cola Light.

Πιο συγκεκριμένα, η Swarovski, φιλοτέχνησε συλλεκτικά μπουκάλια Coca-Cola Light διακοσμημένα αποκλειστικά  με αυθεντικά SWAROVSKI ELEMENTS.

Το πρόγραμμα «Νιώσε την καρδιά σου», αποτελεί μια πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Λιπιδιολογίας, Αθηροσκλήρωσης και Αγγειακής Νόσου και στοχεύει στην ενημέρωση των Ελληνίδων σχετικά με τα καρδιαγγειακά νοσήματα καθώς και τα μέτρα πρόληψής τους. Αρκεί να επισημάνουμε ότι οι καρδιαγγειακές παθήσεις αποτελούν την νούμερο ένα αιτία θνησιμότητας του γυναικείου πληθυσμού στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο υποστήριξης του προγράμματος, η Coca-Cola Light, αποκλειστικός υποστηρικτής του προγράμματος στην Ελλάδα, έχει ετοιμάσει μια σειρά ενεργειών που βοηθούν στην ενημέρωση και τη συγκέντρωση πόρων για την εκπαίδευση και την έρευνα γύρω από την υγεία της γυναικείας καρδιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ SWAROVSKI ELEMENTS

Τα SWAROVSKI ELEMENTS αποτελούν την κορυφαία επωνυμία κρυστάλλων που κατασκευάζει η Swarovski. Τα SWAROVSKI ELEMENTS είναι η πρώτη επιλογή των σχεδιαστών από την ίδρυση της εταιρείας το 1895, παρέχοντας στους δημιουργούς από το χώρο της μόδας, της κοσμηματοποιίας, των αξεσουάρ, της διακόσμησης εσωτερικών χώρων και του φωτισμού, πρωτοποριακά προϊόντα σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.

Τα SWAROVSKI ELEMENTS διατίθενται σε αμέτρητα χρώματα, εφέ, σχήματα και μεγέθη, ενώ προσφέρουν στους σχεδιαστές μια καταπληκτική παλέτα έμπνευσης. Καθώς γεννιούνται από το συνδυασμό της κοπής υψηλής ακρίβειας και του πάθους για τη λεπτομέρεια, προσδίδουν εκλεπτυσμένη λάμψη σε κάθε αντικείμενο που κοσμούν.

Τα πολύτιμα αυτά κρυστάλλινα στοιχεία αναγνωρίζονται εύκολα από την ετικέτα «MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS», η οποία συνιστά και πιστοποιητικό γνησιότητας. Η σήμανση αυτή συνοδεύει προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί με γνήσια SWAROVSKI ELEMENTS.

Η Swarovski, μια οικογενειακή εταιρεία που για πάνω από εκατό χρόνια ενστερνίζεται αξίες όπως η ακεραιότητα, ο σεβασμός και η υπεροχή, είναι γνωστή τόσο για τη δεοντολογική συμπεριφορά της όσον αφορά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες όσο και για τις σύγχρονες καλλιτεχνικές δημιουργίες και το πρωτοποριακό στυλ της.

Το 1895, ο Daniel Swarovski, εφευρέτης και οραματιστής από τη Βοημία, μετακόμισε στο χωριό Βάτενς του Τυρόλου φέρνοντας μαζί και τη νέα του εφεύρεση, μία μηχανή κοπής και λείανσης κρυστάλλινων λίθων για κοσμήματα. Από τα πρώτα αυτά βήματα, που έφεραν την επανάσταση στον κόσμο της μόδας, η Swarovski εξελίχθηκε στην παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία κατασκευής κρυστάλλων με κοπή ακριβείας, που βρίσκουν εφαρμογή στη μόδα, στα κοσμήματα και, πιο πρόσφατα, στα φωτιστικά, την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων. Σήμερα, ο Όμιλος, εξακολουθεί να βρίσκεται υπό τη διαχείριση απογόνων 4ης και 5ης γενιάς, έχει επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, αριθμεί περίπου 23.000 εργαζομένους και διαθέτει ενεργό παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες, με κύκλο εργασιών ύψους 2,06 δις ευρώ για το 2010. Η δραστηριότητα της Swarovski περιλαμβάνει δύο βασικούς επιχειρηματικούς κλάδους: την παραγωγή και την πώληση κρυστάλλινων στοιχείων για τη βιομηχανία, καθώς και τη δημιουργία τελικών προϊόντων υψηλής σχεδίασης. Τα κρύσταλλα Swarovski, αποτελούν πλέον απαραίτητο στοιχείο του design διεθνώς. Από το 1965, η εταιρεία τροφοδοτεί επίσης τη βιομηχανία κοσμημάτων υψηλής ποιότητας με γνήσιους και συνθετικούς πολύτιμους λίθους. Αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα που συνιστά τον πυρήνα της εταιρείας, οι σειρές αξεσουάρ, κοσμημάτων και εσωτερικής διακόσμησης της ίδιας της επωνυμίας Swarovski πωλούνται σε περισσότερα από 1.900 καταστήματα Swarovski και εξουσιοδοτημένα καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας. Η λέσχη Swarovski Crystal Society αριθμεί περί τα 325.000 μέλη ανά τον κόσμο, ένθερμους συλλέκτες των περίφημων κρυστάλλινων δημιουργιών. Στο Βάτενς, το Swarovski Kristallwelten, μουσείο κρυστάλλου και πολυμέσων, εγκαινιάστηκε το 1995 και αποτελεί ένα είδος γιορτής αφιερωμένης στην καινοτομία και στην έμπνευση που διαπνέουν τον κόσμο της Swarovski.

WWW.SWAROVSKI-elements.COM