Μακαρονάδα του ψαρά extra light

new31_makaronadatoupsara.jpg

Υλικά 

½ κρεμμύδι
1 ντομάτα
μυρωδικά της αρεσκείας σας
1 κονσέρβα τόνο νερού (120gr)
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
180gr βρασμένα μακαρόνια

Εκτέλεση

Αχνίζετε σε αντικολλητικό σκεύος ½ κρεμμύδι, προσθέτετε 1 ντομάτα, μπαχαρικά και μυρωδικά της αρεσκείας σας. Τα αφήνετε να βράσουν. Όταν βράσουν, ρίχνετε 1 κονσέρβα τόνο νερού (120gr) και 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο. Τέλος τα αναμιγνύετε με 180gr βρασμένα μακαρόνια.

Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Μεταπτυχιακός Ερευνητής
Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών