«Μήνυμα ζωής» … από τα FITNESS

new27_fitn2.jpg
Τα Δημητριακά Ολικής Αλέσεως FITNESS της Nestlé για 2η συνεχή χρονιά έστειλαν το δικό τους μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας συμμετέχοντας ενεργά στον Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, “Greece Race for the Cure.

Στον Αγώνα, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011 στο Ζάππειο, συμμετείχαν χιλιάδες γυναίκες αλλά και άνδρες, μεταξύ των οποίων και οι Εύα Αντωνοπούλου, η Μπέτυ Μαγγίρα, η Νάντια Μπουλέ, η Βασιλική Τσεκούρα και ο Σάββας Πούμπουρας που μαζί με τα FITNESS στήριξαν έμπρακτα τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. 

Υποστηρίζοντας θερμά τη σημαντική πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής», τα FITNESS, ως επίσημος χορηγός του Αγώνα, έδωσαν δυναμικά το παρών σε αυτή τη σημαντική εκστρατεία ευαισθητοποίησης, διαδίδοντας το δικό τους μήνυμα ζωής μέσα από ειδικές συσκευασίες, αλλά και έντυπη επικοινωνία, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν διανομές προϊόντων και αναμνηστικών δώρων σε όλους τους συμμετέχοντες.

Από αυτή τη γιορτή της ίδιας της ζωής δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα FITNESS της Nestlé, που είναι πάντα στο πλευρό της γυναίκας σε κάθε φάση της ζωής της, εύκολη ή δύσκολη.

fitn1