Σαλάτα με αχλάδι, σταφύλια και κάσιους

new26_salatameaxladi.jpg

Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)

 
4 κούπες πράσινα λαχανικά
½  αχλάδι κομμένο σε κύβους
24 ρώγες σταφύλι χωρίς κουκούτσι
1/3 κούπας φυστίκια κάσιους
1 κουταλιά γλυκού σκόνη κάρυ
1 κουταλιά σούπας καστανή ζάχαρη
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά γλυκού φρέσκο τριμμένο δενδρολίβανο
 

Για τη σος

2 κουταλιές σούπας μπαλσάμικο
1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
1½ κουταλιές σούπας μέλι
2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και φρέσκο τριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση 

Σε ένα μπωλ αναμείξτε όλα τα συστατικά και ραντίστε με τη σος την οποιά έχετε χτυπήσει καλά. 

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα:  ¼ συνταγής
Θερμίδες:  194 kcal
Πρωτεΐνη: 4,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 18 γρ.
Λίπος: 11,5 γρ.
Φυτικές  Ίνες: 2,9 γρ.

Πηγή: www.dietstories.gr