Νέα επαναστατική μέθοδος Diettube

new26_diettube.JPG

Με την νέα επαναστατική δίαιτα Diettube μπορείτε να χάσετε τα κιλά των διακοπών μέσα σε μόλις 10 μέρες. Δεν πρόκειται απλά για μια δίαιτα, αλλά για μία επαναστατική μέθοδο αδυνατίσματος που αν την ακολουθήσει κανείς θα καλυτερεύσει ολόκληρη η ζωή του χάνοντας παράλληλα αρκετά κιλά!

Δοκιμασμένη και στις Ηνωμένες Πολιτείες – μετά την Ιταλία, απ’ όπου ξεκίνησε από τον Prof. Marco Gasparotti, πλαστικό χειρουργό η καινούργια μέθοδος αδυνατίσματος – ιατρική διαδικασία ακούει στο όνομα Diet Tube. Είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται στη χώρα μας από τον πλαστικό χειρουργό Dr. Απόστολο Γαϊτάνη και προσφέρει μεγάλη απώλεια βάρους σε μικρό χρονικό διάστημα. Το Diettube βασίζεται σε μία ειδική τεχνική διατροφής που οδηγεί σε απώλεια 10% του σωματικού βάρους μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα.

Το καινοτόμο αυτό σύστημα κατά της παχυσαρκίας αποτελείται από μία περίοδο 10 ημερών πρωτεϊνικής κετογενικής σίτισης, μέσω ενός λεπτού ρινογαστρικού σωλήνα, ο οποίος συνδέεται με μία μίνι αντλία που επιτρέπει την συνεχή έγχυση τροφής για 24 ώρες. Κατά τη διάρκεια της εντερικής σίτισης το Diet Tube εγγυάται για τους άντρες απώλεια βάρους 8 με 10% και για τις γυναίκες 6 με 8%. Το Diettube αποτελείται από έναν πολύ λεπτό σωλήνα 2 χιλιοστών που εισάγεται στο στομάχι μέσα από την μύτη. Στερεώνεται πίσω από το αυτί και στη συνέχεια συνδέεται με μία μικρή ελαφριά αντλία, την οποία ο ασθενής έχει πάντα μαζί του, στερεωμένη κάπου στο πλάι της μέσης του τοποθετημένη σε ένα μικρό τσαντάκι. Στην αντλία αυτή συνδέεται η σακούλα με τα πρωτεϊνικά συμπληρώματα διατροφής τα οποία ενγχύονται κατευθείαν μέσα στο στομάχι του ασθενή. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας επιτρέπεται η μέτρια φυσική δραστηριότητα.

Μετά την πρώτη φάση με τον σωλήνα διατροφής, ο γιατρός παρακολουθεί τον ασθενή για άλλες δύο εβδομάδες. Παράλληλα εξειδικευμένος διαιτολόγος προτείνει ειδικό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο σε συνδυασμό με συμπληρώματα πρωτεΐνης βοηθά στην επιπλέον απώλεια βάρους, αφού αφαιρεθεί το Diettube!

Αποτέλεσμα της όλης διαδικασίας είναι η πλήρης καύση του περιττού λίπους, χωρίς να συνοδεύεται ωστόσο από απώλεια μυϊκής μάζας. Πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια από το επιτελείο των εξειδικευμένων γιατρών (ειδικός παθολόγος, ειδικός μικροβιολόγος, κλινική διατροφολόγος) υπό την επίβλεψη του πλαστικού χειρουργού Απόστολου Γαϊτάνη.

* Η μέθοδος Diettube είναι εγκεκριμένη από τον Ε.Ο.Φ. με αρ. πρωτ. 27684

Επικοινωνία: Γεωργία Κολοκούρη, τηλ. 210 7222070 (καθημερινά 10.00 – 18.00 ) 

Απόστολος Γαϊτάνης
Πλαστικός Χειρουργός, MD CCST Diplomat EBOPRAS
Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS
Βασ. Σοφίας 48, 115 28  Αθήνα 
Τηλ: 210 7222070