Ένα Αστέρι Ανώτατης Γεύσης για το ελληνικό ξίδι Τοπ από τον Διεθνή Οργανισμό iTQi

deltia typou 2_TOP red iTQi.jpg

Για πρώτη φορά ένα ελληνικό ξίδι αποσπά διεθνή τιμητική διάκριση από το International Taste & Quality Institute για την ανώτερη γεύση του.

Το κόκκινο ξίδι ΤΟΠ συμμετείχε στο φετινό (2011) διαγωνισμό για την ανάδειξη των προϊόντων με την πιο υψηλή ποιότητα και πραγματικά ξεχωριστή γεύση και τιμήθηκε με ένα Αστέρι Ανώτατης Γεύσης σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαΐου στις Βρυξέλλες.

Ο iTQi είναι ο πρώτος ανεξάρτητος οργανισμός που βασίζεται σε μεγάλους Σεφ και Γευσιγνώστες για να κρίνει, να βραβεύει και να προωθεί τρόφιμα και ποτά ανώτερης ποιότητας απ’ όλον τον κόσμο. Οι κριτές επιλέγονται από τις 13 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών, στην Ευρώπη προκειμένου να κρίνουν με ‘τυφλή δοκιμή’ την ποιότητα εκατοντάδων προϊόντων και να ξεχωρίσουν τα πραγματικά κορυφαία.

Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την δέσμευση της εταιρίας ΤΟΠ στην διασφάλιση ποιοτικών προϊόντων που απευθύνονται στο σύγχρονο ενημερωμένο και επιλεκτικό καταναλωτή.

Το βραβευμένο πλέον κόκκινο ξίδι ΤΟΠ είναι φτιαγμένο από 100% εκλεκτό κόκκινο κρασί, επιλεγμένο από τους καλύτερους αμπελώνες της ελληνικής γης. Διακρίνεται για τη μεστή γεύση και το εξαιρετικό άρωμά του και έχει οξύτητα 7%.  Το ξίδι από κρασί διατηρεί τις θρεπτικές ιδιότητες του σταφυλιού και περιέχει μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, πολυφαινόλες. Είναι ιδανικό για όσπρια και για σαλάτες με φρέσκα λαχανικά, ενώ προορισμός του είναι η καθημερινή χρήση στη μεσογειακή κουζίνα. Διατίθεται σε γυάλινη συσκευασία 0.5L δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε ελληνικό -και όχι μόνο- σπιτικό να απολαμβάνει στο τραπέζι του ένα πραγματικά ξεχωριστό προϊόν με ελληνική υπογραφή και διεθνή αναγνώριση. Αναζητήστε στα ράφια τη νέα συσκευασία του κόκκινου ξιδιού ΤΟΠ με το διακριτικό της βράβευσης.