Barilla Ολικής Αλέσεως – Ανακαλύψτε τα καλά του Eυ Ζην

new24_barilla.jpg

Για εσάς που αγαπάτε τα ζυμαρικά και δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή διατροφή, η Barilla προσφέρει τη σειρά ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως. Πρόκειται για πλούσια σε γεύση ζυμαρικά με όλα τα διατροφικά οφέλη της ολικής άλεσης, νόστιμα και πάντα “al dente”, με την αυθεντική ιταλική συνταγή της Barilla.

Η Barilla, χάρη στην αποκλειστική μέθοδο παρασκευής της σειράς ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως, επεξεργάζεται το σιτάρι με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει ζυμαρικά 100% ολικής αλέσεως. Κύρια χαρακτηριστικά των ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως είναι η ιδιαίτερα πλούσια γεύση τους και η υψηλή περιεκτικότητα φυτικές ίνες. Η κατανάλωση μιας μερίδας ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως (85γρ.) καλύπττει περίπου το 20% της ημερήσιας ποσότητας που χρειάζεται ο οργανισμός μας σε φυτικές ίνες.

Η κατανάλωση προϊόντων Ολικής Αλέσεως άρα και των ζυμαρικών Ολικής Αλέσεως από τη Barilla είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την καλή υγεία του οργανισμού μας.  Τα Ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως με τις φυτικές ίνες που περιέχουν συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του εντέρου και σε συνδυασμό με τους σύνθετους υδατάνθρακες συντελούν ώστε να προκαλείται το αίσθημα του κορεσμού για περισσότερη ώρα, ελέχγοντας έτσι το βάρος για μια καλύτερη σιλουέτα.

Παράλληλα, τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως (όταν καταναλώνονται στην ενδεικνυόμενη ποσότητα) μπορούν να αποτελέσουν επιλογή διατροφής ακόμα και για άτομα με διαβήτη (ύστερα από συμβουλή διατροφολόγου), αφού περιορίζουν την αύξηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. Επίσης στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και σωστής σωματικής άσκησης μπορούν να συμβάλλουν στην πρόληψη της στεφανιαίας νόσου και των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Γενικότερα συμβάλλουν σημαντικά στην ευεξία και ενέργεια του οργανισμού μας 

Η σειρά Barilla Ολικής Αλέσεως περιλαμβάνει 5 σχήματα ζυμαρικών: SPAGHETTINI, SPAGHETTI, , FUSILLI, PENNETTE RIGATE και FARFALLE και σας δίνει την επιλογή να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας συνταγές ζυμαρικών με όλη τη θρεπτική αξία του σιταριού!

Barilla Ολικής Αλέσεως για μια ζωή γεμάτη Απόλαυση & Ευεξία.