Όταν το τσάι γίνεται κάτι παραπάνω από ρόφημα. Teaposy!

new21_Teaposy Boxes.jpg
Teaposy: Ένα έργο τέχνης στην κούπα σας!
από τo www.Mathos-Exclusive.com

Μπορεί τα blooming teas (τσάγια που ανθίζουν) να αποτελούν αρχαία τέχνη για τους Κινέζους, και τα Teaposy να φτιάχνονται από το 1995 κατακλύζοντας τις αγορές και των πέντε Ηπείρων, στην Ελλάδα όμως τα γνωρίσαμε πρόσφατα μέσα από το www.Mathos-Exclusive.com. Ένα είναι σίγουρο, ήρθαν για να μαγέψουν!

Tα Teaposy είναι μπαλίτσες κορυφαίας ποιότητας σπάνιου λευκού silver needle ή μαύρου τσαγιού, κεντημένες στο χέρι, που κρύβουν μέσα τους διάφορα άνθη. Μόλις  τη μπαλίτσα αυτή τη λούσετε με ζεστό νερό, ανθίζει μπροστά στα μάτια σας σε αργό ρυθμό ένα λουλούδι που σίγουρα θα σας καταπλήξει.

Teaposy Bulbs

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από πληθώρα γεύσεων, αρωμάτων και φυσικά λουλουδιών το blooming tea που σας ταιριάζει περισσότερο. Θα τα βρείτε σε συσκευασία των 6 τεμαχίων, σε συσκευασία mix με 6 διαφορετικές γεύσεις καθώς και σε διάφορες συσκευασίες σετ δώρου.

Teaposy Daydream Set

H σειρά προϊόντων Teaposy περιλαμβάνει υπέροχες γυάλινες διάφανες τσαγιέρες φτιαγμένες στο χέρι από ειδικό γυαλί που αντέχει σε θερμοκρασίες από -20 έως 148°C.  Είναι ιδανικές για να απολαύσετε τη μεταμόρφωση του τσαγιού σας.

Teaposy Garden Gift Box

Τα Teaposy έχουν αναγνωριστεί για την απαράμιλλη ποιότητα και αισθητική με πληθώρα διεθνών βραβείων.

Θα τα βρείτε στο http://www.Mathos-Exclusive.com και σύντομα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Σύντομο προφίλ:

Η Mathos Exclusive παρέχει μέσω του eshop www.Mathos-Exclusive.com προϊόντα υψηλής γαστρονομίας και αισθητικής, σπάνιες σειρές ποτών και πούρων, μεγάλη ποικιλία σε αξεσουάρ και ιδιαίτερα προϊόντα πολυτελείας από όλο τον κόσμο που ως στόχο έχουν τη μέγιστη απόλαυση και ποιότητα ζωής.

Επικοινωνία:
Μαρία Παπακώστα
Mathos Exclusive
Ρέμβης 12, 14564 Κηφισιά
Τηλ. 210 8002434