Τα παιδικά δημητριακά της NESTLÉ σε πάνε…RIO!

new21_med honey cheerios 375g-rio.jpg

Είστε έτοιμοι για το πιο πρωτοποριακό 3D παιχνίδι; Τα παιδικά δημητριακά της NESTLÉ «μεταμορφώνουν» τις συσκευασίες τους σε κονσόλες παιχνιδιού και υπόσχονται να σας συναρπάσουν με ένα μοναδικό ταξίδι στο «μαγικό» κόσμο της νέας, φαντασμαγορικής ταινίας RIOTM!

Τώρα, μόνο στα ειδικά πακέτα των παιδικών δημητριακών της NESTLÉ, οι ήρωες της ταινίας RIOTM «ζωντανεύουν» μπροστά στην οθόνη του ηλεκτρονικού υπολογιστή και προσφέρουν σε όλα τα παιδιά μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Βρείτε την ειδική κάρτα στο πίσω μέρος κάθε συσκευασίας δημητριακών NESQUIK, NESQUIK DUO, HONEY CHEERIOS, COOKIE CRISP και CHOCAPIC και ξεκινήστε το τρισδιάστατο «ταξίδι» εικονικής πραγματικότητας!

Κόψτε την κάρτα από το πακέτο, μπείτε στο site www.nestle-rio.com, τοποθετήστε την μπροστά σε μια web κάμερα και κάντε εντυπωσιακά κόλπα με τον Blue και την Jewel σε έναν απίθανο 3D κόσμο!

Δώστε αξία στο πρωινό των παιδιών σας με παιδικά δημητριακά NESTLÉ και χαρίστε τους μοναδικές στιγμές διασκέδασης με το νέο, απίστευτο 3D παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας!