Νέο διαφημιστικό NIKAS Junior: «Το καλό θα νικήσει»

deltia typou 2_NIKASJunior.jpg

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2010. Τρία παιδιά περνούν ανέμελα το χρόνο τους σε ένα φαινομενικά ήρεμο παιδικό δωμάτιο, απολαμβάνοντας σάντουιτς με λαχταριστά προϊόντα NIKAS Junior. Μέχρι που ξαφνικά… στο δωμάτιο εισβάλλουν απειλητικά ένας υπερφυσικός δεινόσαυρος-ρομπότ, μια ιπτάμενη μπουλντόζα, πεινασμένα πιράνχας, αλλά και άγριοι πειρατές! Θα καταφέρουν τα παιδιά να βγουν νικητές από αυτές τις φανταστικές μάχες; Η συνέχεια επί της οθόνης σας…

NIKASjr1Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για το πρωτότυπο και φαντασμαγορικό σκηνικό του νέου διαφημιστικού spot της σειράς NIKAS Junior, που επιμελήθηκε η Tribe. Η ταινία μας μεταφέρει στο μαγικό κόσμο των παιδιών, από τον οποίο δε λείπουν οι κίνδυνοι, οι απειλές, οι μάχες αλλά και οι κάθε είδους ανησυχίες. Με σύνθημα «Το καλό θα νικήσει» και όπλο τη δύναμη που τους δίνουν τα προϊόντα NIKAS Junior, οι τρεις μικροί πρωταγωνιστές της νέας ταινίας υπερνικούν τους εκπροσώπους του κακού και μετά από πολλές περιπέτειες επιστρέφουν στην πραγματικότητα και στο ασφαλές καταφύγιο του δωματίου τους. Το παιχνιδιάρικο και διαδραστικό concept του spot επικοινωνεί με αποτελεσματικό τρόπο την αξία που έχει η σωστή και ισορροπημένη διατροφή για την υγιή σωματική και πνευματική ανάπτυξη των μικρών πρωταγωνιστών της ταινίας και… της ζωής μας! Με το συνδυασμό δύο ειδών κρέατος (μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας), η μοναδική παιδική σειρά αλλαντικών NIKAS Junior αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών και βιταμινών του συμπλέγματος Β, οι οποίες είναι απαραίτητες για την παραγωγή ενέργειας και τη σωστή απορρόφηση του σιδήρου, ενώ ταυτόχρονα τα χαμηλά επίπεδα λιπαρών του (μόνο 5%) τα καθιστούν ένα νόστιμο και θρεπτικό καθημερινό κολατσιό, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας, στο πλαίσιο πάντα μια σωστά ισορροπημένης διατροφής!

NIKASjr4Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που τα προϊόντα της σειράς NIKAS Junior έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, οι οποίοι πρόσφατα την ανέδειξαν ως «Προϊόν της Χρονιάς» για το 2010. Με την απαράμιλλη γεύση τους και τη φροντίδα που 40 χρόνια τώρα αποτελεί συνώνυμο της εταιρίας NIKAS, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα αλλαντικά NIKAS Junior θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν την προτίμηση όλων, μικρών και μεγάλων. Γιατί… «Βλέπεις NIKAS είναι καλό» και, όπως πάντα, στο τέλος «Το καλό θα νικήσει»!