Body and Taste – The No Sugar Added Collection από την Kayak

new7_35100305_0588_Kayak_no sugar added.jpg

Η Kayak εμπνέεται ακόμα μια φορά από τη σύγχρονη τάση για υγιεινή διατροφή και δημιουργεί 4 υπέροχες νέες γεύσεις. Μετά το βιολογικό παγωτό, η Kayak παρουσιάζει τη No Sugar Added Collection με παγωτό Σοκολάτα, Κρέμα, Γρανίτα Φράουλα και Γιαούρτι με Μέλι και Δημητριακά – για μια ισορροπημένη αλλά και απολαυστική διατροφή.

Η νέα σειρά No Sugar Added Collection της Kayak βασίζεται στην αρχική συνταγή του παγωτού με τη διαφορά ότι η ζάχαρη έχει αντικατασταθεί από δυο φυσικές γλυκαντικές ουσίες με τη μισή θερμιδική αξία.  Οι νέες γεύσεις περιέχουν ισομαλτόζη και σορβιτόλη, οι οποίες τονώνουν τον οργανισμό χαρίζοντάς του ευεξία και ενέργεια. Η γεύση του παγωτού παραμένει πλούσια, με γεμάτο σώμα, βελούδινη υφή, ενώ μπορείτε να απολαμβάνετε τα θρεπτικά του συστατικά χωρίς ίχνος τύψεων μιας και περιέχει μόνο 60 θερμίδες η μπάλα.

 

Δοκιμάστε τη λαχταριστή Σοκολάτα φτιαγμένη από την πιο εκλεκτή ποιότητα κακάο με έντονο άρωμα και δυνατή γεύση. Ενδώστε άφοβα στη μεταξένια Κρέμα με λεπτή γεύση ολόφρεσκης κρέμας και απαλό άρωμα βανίλιας. Γευθείτε τη δροσερή Γρανίτα Φράουλα με φρέσκια φρουτώδη γεύση από φυσικό πουρέ φράουλας. Για την απόλυτη well-being γεύση επιλέξτε  το παγωτό Γιαούρτι με Μέλι και Δημητριακά μια ανάλαφρη γευστική πρόταση με συστατικά που χαρίζουν ενέργεια. 

 

Ζήστε αυθεντικές στιγμές ‘καλής ζωής’ απολαμβάνοντας τα αγνά υλικά και τη σπιτική φροντίδα που κλείνουν μέσα τους οι νέες No Sugar Added  γεύσεις της Kayak. Τα παγωτά και τα γλυκά Kayak παράγονται με τις πιο φυσικές μεθόδους και τα πιο αγνά υλικά.

 

Λίγα λόγια για την Ισομαλτόζη: Αποτελεί φυσική γλυκαντική ουσία η οποία χρησιμοποιείται ως  υποκατάστατο της ζάχαρης μιας και έχει μικρή επήρεια στη γλυκόζη του αίματος. Δεν προκαλεί τερηδόνα και έχει τις μισές θερμίδες από τη ζάχαρη. Έχει θρεπτική αξία και εμπεριέχεται σε μικρή ποσότητα στο μέλι.

 

Λίγα λόγια για τη Σορβιτόλη: Αποτελεί φυσικό σάκχαρο και βρίσκεται σε διάφορα φρούτα. Μεταβολίζεται από τον οργανισμό ως φρουκτόζη.

 

Think GreenThink Slim by Kayak

 

H Kayak ακολουθεί την τάση του healthy living τόσο με τη σειρά No Sugar Added Collection με χαμηλά λιπαρά σε απίστευτα πλούσια γεύση όσο και με την απολαυστική σειρά βιολογικών παγωτών φτιαγμένα με εξαιρετικής ποιότητας βιολογικές πρώτες ύλες.

 

Τα παγωτά Kayak μπορείτε να τα βρείτε στη boutique της Kayak στη Κηφισιά, Κασσαβέτη 10 και Κυριαζή 40, σε επιλεγμένα σημεία (Φίλιον – Κολωνάκι, Degustation – Πλατεία Κολωνακίου), σε επιλεγμένα εστιατόρια και cafes, σε επιλεγμένα ΑΒ. Βασιλόπουλος, αλλά ακόμα και στο κατάστημα Kayak στη Μύκονο, Θέση Ματογιάννη, Μαλαματένια.