Βιβλία Τερζόπουλος: Υπέροχες σαλάτες, Bikini fit, Νόστιμες συνταγές για δίαιτα

new6_YPEROXES SALATES.jpg

ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ

 

με σύγχρονα και γευστικά ντρέσιγκ και βινεγκρέτ

 

Τζένιφερ Τζοϋς

 

Ένα από τα πιο ολοκληρωμένα βιβλία για σαλάτες. Πλούσιες, σύγχρονες, εκλεπτυσμένες σαλάτες για όλα τα γούστα και για κάθε περίσταση.

Το βιβλίο Υπέροχες Σαλάτες δίνει στη σαλάτα την ηγετική θέση που της ανήκει στο τραπέζι. Περιέχει πάνω από 80 συνταγές που προσφέρουν δυνατά αρώματα και συναρπαστικές γεύσεις. Μέσα από τις συνταγές που προτείνει, η συγγραφέα προσθέτει μια πινελιά φρεσκάδας σε κλασικές σαλάτες και υλικά που όλοι αγαπάμε, κάνει ασυνήθιστους γευστικούς συνδυασμούς και προβάλλει άγνωστα υλικά. Καταθέτει τη δική της άποψη για μια διεθνή κουζίνα με παραδοσιακά στοιχεία από τους λαχανόκηπους όλου του κόσμου.

Οι συνταγές του βιβλίου Υπέροχες Σαλάτες είναι εύκολες και μεταμορφώνουν την ετοιμασία της σαλάτας σε μαγειρική τέχνη – μια τέχνη που αναγνωρίζει τον βασικό παράγοντα, τον αρμονικό συνδυασμό όλων των υλικών και το μυστικό της κατάλληλης σάλτσας.

Τα κεφάλαια του βιβλίου έχουν χωριστεί βάσει των υλικών. Κάθε συνταγή συνοδεύεται από συμβουλές για την αγορά των υλικών, την οργάνωση του χρόνου και παραλλαγές της συνταγής. Γραμμένο με λαμπερό πνεύμα και έκδηλο θουσιασμό, το βιβλίο αποκαλύπτει το πάθος της συγγραφέως για τις σαλάτες, το οποίο εκπέμπεται μέσα από τις σελίδες και εμπνέει οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για νόστιμο και υγιεινό φαγητό.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                   Μαγειρικής

ISBN                             960-7220-72-2

ΚΩΔΙΚΟΣ                       333

ΤΙΜΗ                                      € 24,90 + ΦΠΑ

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ                 Σκληρό εξώφυλλο

ΣΕΛΙΔΕΣ                        160

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ                  22 x 27,5 εκ.

 

 

 

BIKINI FITBIKINI FIT

 

σε 4 εβδομάδες

 

 

Αυτή την εποχή του χρόνου ο ήλιος λάμπει, η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι ημέρες διαρκούν περισσότερες ώρες. Αναμφισβήτητα, το καλοκαίρι πλησιάζει γρήγορα.

Όπως βγάζουμε τα βαριά χειμερινά ρούχα, γίνεται οδυνηρά πιο φανερό ότι θα μπορούσαμε να χάσουμε και κάτι άλλο παραπάνω πριν βγαίνουμε στην παραλία. Κάθε χρόνο είναι η ίδια ρουτίνα – πανικός, συνοδευόμενος με βλαβερές δίαιτες-αστραπή και επώδυνα προγράμματα σε γυμναστήρια. Και ως συνήθως τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα.

Βέβαια, αυτό ήταν μέχρι τώρα. Το βιβλίο Bikini Fit σε 4 Εβδομάδες αποκαλύπτει ένα ισορροπημένο και ολοκληρωμένο τρόπο για να χάσετε βάρους, να τονώσετε το σώμα σας, να αυξάνετε την αυτοπεποίθηση και να βελτιώσετε τη γενική σας υγεία μέχρι την αρχή του καλοκαιριού.

Το βιβλίο Bikini Fit σε 4 Εβδομάδες βοηθά τις γυναίκες βήμα προς βήμα να πετύχουν ιδανικό σώμα με ένα πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων χωρισμένο σε αποτοξίνωση, απώλεια βάρος, ομορφιά και ενέργεια. Κάθε εβδομάδα περιλαμβάνει πλάνο διατροφής (με υγιεινές συνταγές), ασκήσεις για καύση λίπους, τονωτικές ασκήσεις 10 λεπτών για συγκεκριμένη περιοχή του σώματος και μυστικά φροντίδας για επιδερμίδα και ομορφιά.

Βάλτε τέλος στο άγχος. Δεν χρειάζεται να σας πιάσει απελπισία. Μην ανησυχείτε για το πώς θα φαίνεστε στο μπικίνι σας αυτό το καλοκαίρι. Ακολουθήστε τις συμβουλές του βιβλίου Bikini Fit σε 4 Εβδομάδες και αποκτήσετε την ιδανική σιλουέτα σε χρόνο μηδέν!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ          Υγεία

ISBN                            960-7220-66-8

ΚΩΔΙΚΟΣ                704

ΤΙΜΗ                            € 15,50 + ΦΠΑ

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ         Μαλακό εξώφυλλο

ΣΕΛΙΔΕΣ                     128

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ                15 x 21 εκ.

 

 

MAGEIRIKH_GIA_DIAITAΝΟΣΤΙΜΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ

 

 

Το βιβλίο Νόστιμες Συνταγές για Δίαιτα είναι ένας χρήσιμος οδηγός για επιτυχημένη και υγιεινή διατροφή. Δίνει έμφαση στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή επειδή για τον μακροχρόνιο έλεγχο του βάρους

είναι απαραίτητο να τρώμε σωστά.

Με το βιβλίο Νόστιμες Συνταγές για Δίαιτα θα μάθετε τον τρόπο να βελτιώσετε και να εμπλουτίσετε την διατροφή σας, να κάνετε τις αναγκαίες αλλαγές στις διατροφικές συνήθειές σας και να χαρείτε την μια ζωή γεμάτη γευστικές απολαύσεις.

Ένα βιβλίο με εκπληκτικές συνταγές που απευθύνονται σε όσους γνωρίζουν ότι η διατροφή είναι η βάση για την καλή υγεία.

 

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ           Μαγειρικής

ISBN                             960-7220-51-X

ΚΩΔΙΚΟΣ               326

ΤΙΜΗ                            € 21,90 + ΦΠΑ

ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ          Σκληρό εξώφυλλο

ΣΕΛΙΔΕΣ                       96

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ                 23,5 x 30,5 εκ.