Ξεχωριστή εκδήλωση για τις μητέρες στη Γαία

new6_ziogas.jpg

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, η Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική ΓΑΙΑ του «Ερρίκος Ντυνάν» διοργάνωσε το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου μια ξεχωριστή γιορτή. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν στελέχη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της ΓΑΙΑ, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής για να τιμήσουν τις μητέρες, το έργο και το ρόλο που διαδραματίζουν στην ελληνική κοινωνία και στην οικογένεια.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής ΓΑΙΑ Δρ. Βασίλειος Ζιώγας απεύθυνε ειδικό χαιρετισμό στην κ. Γιατζάκη, την πρώτη μητέρα που γέννησε τρίδυμα στην κλινική. Επίσης, το χαρμόσυνο περιβάλλον συμπλήρωσαν τα πακέτα δώρων- καλλυντικών της AVENE που προσφέρθηκαν σε όλες τις παρευρισκόμενες μητέρες.

 

Σχετικά με την εκδήλωση ο Πρόεδρος της Μαιευτικής – Γυναικολογικής κλινικής ΓΑΙΑ Δρ. Βασίλειος Ζιώγας δήλωσε: «Η γιορτή αυτή αποτελεί μια συμβολική πρωτοβουλία της ΓΑΙΑ, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της μητέρας, ενός προσώπου άρρηκτα συνδεδεμένου με τη φροντίδα αλλά και τη ζωή. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το παράδειγμα της κ. Γιατζάκη, που βρέθηκε σήμερα μαζί μας με τα τρία της παιδιά, μεταφέροντας ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη ζωή σε όλους μας.»

   

 

Η υπερσύγχρονη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική  ΓΑΙΑ, του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» γεννήθηκε από τη σύμπραξη δύο καταξιωμένων Φορέων Υγείας, του κοινωφελούς ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» και του Ομίλου «Ιατρικό Αθηνών». Διαθέτοντας άριστα καταρτισμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχει υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών συνδυάζοντας την εξελιγμένη επιστήμη και την πλέον σύγχρονη ιατρική τεχνολογία με την ασφάλεια που προσφέρει ένα σύγχρονο γενικό νοσοκομείο.