CELLUDESTOCK: Αγωγή Αδυνατίσματος κατά του Επίμονου Τοπικού Πάχους.

deltia typou 2_celludestock.jpg

Η Vichy παρουσιάζει
την αγωγή αδυνατίσματος
κατά του επίμονου τοπικού πάχους.

[ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ]

Το μυστικό του αδυνατίσματος κρύβεται στο συνδυασμό μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Για τις περισσότερες γυναίκες, αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο: στην Ευρώπη, 2 στις 3 γυναίκες* προσπαθούν να ακολουθούν υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Ωστόσο, οι γυναίκες ξέρουν επίσης ότι η δίαιτα δεν είναι πανάκεια. Το να προσέχουμε απλώς τη διατροφή μας δεν είναι αρκετό για να καταφέρουμε να αποκτήσουμε το σώμα που θέλουμε. Ορισμένες ζώνες του σώματος αντιστέκονται ακόμα και σε αυστηρές δίαιτες. Οι γοφοί, οι μηροί και οι γλουτοί δεν ανταποκρίνονται στη δίαιτα το ίδιο καλά με το υπόλοιπο σώμα και για αυτό αποτελούν τα σημεία προτεραιότητας για τις γυναίκες που θέλουν να αδυνατίσουν.

 

Σήμερα η Vichy ακούει προσεκτικά τις γυναίκες και τις συνοδεύει στην προσπάθειά τους να αδυνατίσουν. Όταν πια η δίαιτα φτάσει στο όριό της, οι πολυετείς έρευνες των Εργαστηρίων Vichy, βοηθούν τις γυναίκες να αδυνατίσουν προσφέροντας τους ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, ακόμα και στις ζώνες που αντιστέκονται στη δίαιτα.

Για να επιταχύνει το αδυνάτισμα στις ζώνες που αντιστέκονται στη δίαιτα, η Vichy δημιουργεί το CELLUDESTOCK, τη ΝΕΑ αγωγή αδυνατίσματος κατά του επίμονου τοπικού πάχους.

[ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ]

Μια συνέργεια δραστικών συστατικών που επιταχύνει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους, ακόμα και στις ζώνες που αντιστέκονται στη δίαιτα:
LIPOCIDINE™ για την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους + 5% ΚΑΦΕΙΝΗ σε καθαρή μορφή για την ενίσχυση της λιπολυτικής δράσης.

*TNS Health & Beauty 2007.
Τα Εργαστήρια Vichy ανακάλυψαν ένα δραστικό συστατικό* με εκπληκτική δράση: το LIPOCIDINE™. To LIPOCIDINE™, φλαβονοειδές φυτικής προέλευσης, επιταχύνει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους, διεγείροντας τη σύνθεση της πρωτεΐνης SIRT-1, που ευθύνεται για την ενεργοποίηση της απομάκρυνσης των λιπιδίων στη διάρκεια των περιόδων θερμιδικού περιορισμού**, δίαιτας.

5% ΚΑΦΕΪΝΗ σε καθαρή μορφή: Ενισχύει την απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους.
Στο ανθρώπινο σώμα, ένα ένζυμο έχει την ιδιότητα να επιβραδύνει  τη λιπόλυση (διάσπαση του λίπους): η Φωσφοδιεστεράση. Η Kαφεΐνη έχει την ικανότητα να αναστέλλει αυτό το ένζυμο, και κατά συνέπεια να ενισχύει την απομάκρυνση των λιπιδίων. Για αυτό ενσωματώθηκε στη σύνθεση του CELLUDESTOCK σε καθαρή μορφή και βέλτιστη συγκέντρωση 5%.

[ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ]

Το αποτέλεσμα επιτάχυνσης του CELLUDESTOCK αποδεικνύεται με ένα αποκλειστικό πρωτόκολλο χρήσης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Dr. Martine Pellaë, ιατρό διατροφολόγο στο νοσοκομείο Bichat στο Παρίσι.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ: 50 γυναίκες απάντησαν στο ερωτηματολόγιο της κλινικού ιατρού διατροφολόγου, προκειμένου να καθοριστεί το διατροφικό τους προφίλ (προτίμηση στις γλυκές / αλμυρές γεύσεις).

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: Η ιατρός διατροφολόγος δημιούργησε συμβουλές διατροφής για κάθε προφίλ, προκειμένου να βοηθήσει τις γυναίκες να ακολουθήσουν μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ: Στη διάρκεια μιας περιόδου 28 ημερών, οι γυναίκες ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα διατροφής, εφαρμόζοντας το CELLUDESTOCK στον ένα γοφό, στον ένα μηρό και στον ένα γλουτό.

Το CELLUDESTOCK, επιταχύνει το αδυνάτισμα στις ζώνες που αντιστέκονται στη δίαιτα:
Η επίδραση επιτάχυνσης του CELLUDESTOCK αποδεικνύεται με σύγκριση αποτελεσμάτων της ΔΙΑΙΤΑΣ (στην πλευρά του σώματος χωρίς αγωγή) ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΑΣ και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΑΓΩΓΗΣ με CELLUDESTOCK (πλευρά του σώματος που δέχτηκε την αγωγή με CELLUDESTOCK) και αποδεικνύει:

*Παράγωγο λωτού πλούσιο σε εκχύλισμα από φλαβονοειδή **Τεστ in vitro

Βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας -21%* με CELLUDESTOCK, έναντι -12% με τη δίαιτα μόνο.

celludestock2

 

 

 

 

 

 

*Ορατή Βελτίωση επί τις % στην όψη της κυτταρίτιδας σε 28 ημέρες, κλινική αξιολόγηση 49 γυναίκες σε ειδικό πρόγραμμα διατροφής.

Σε 28 ημέρες:
• Απώλεια όγκου στις περιοχές του σώματος με επίμονο τοπικό πάχος (γοφοί, γλουτοί, μηροί)*.

celludestock3

 

 

 

 

 

 

* Κλινική αξιολόγηση σε 49 γυναίκες, απώλεια όγκου στη περιοχή των γοφών, των μηρών και τους γλουτούς.
** Κλινική αξιολόγηση, μέσος όρος, σε 49 γυναίκες.
***Κλινική αξιολόγηση, καλύτερη επίδοση, σε 49 γυναίκες.

• Oρατή λείανση της κυτταρίτιδας έως και 1 βαθίδα (L’Oreal Άτλας 0-4)* μετα από 28 ημέρες χρήσης του προϊόντος. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις των γυναικών η βελτίωση στην όψη της κυτταρίτιδας ήταν ορατή ακόμα και μετά από 7 ημέρες χρήσης**.

celludestock4

 

 

 

 

* Κλινική αξιολόγηση, μέσου όρου στο 33% των καλυτέρων επιδόσεων, σε 49 γυναίκες.
** Κλινική αξιολόγηση σε 49 γυναίκες, εκτίμηση του βαθμού κυτταρίτιδας με άσκηση πίεσης.

[ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΦΗ]

Πέρα από την αδυνατιστική αποτελεσματικότητα, οι γυναίκες παρατήρησαν συνολική βελτίωση της ποιότητας της επιδερμίδας. Το CELLUDESTOCK έχει υφή υψηλής ποιότητας που είναι ελαφριά, δροσερή και μη λιπαρή. Ενώ πολλά προϊόντα αδυνατίσματος βασίζονται σε μια σύνθεση που περιέχει σιλικόνη και οινόπνευμα, το CELLUDESTOCK περιέχει AQUATORYL, το οποίο είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες.

• Πιο απαλή επιδερμίδα (87%)*
• Πιο σφριγηλή επιδερμίδα (87%)*
• Καλύτερα ενυδατωμένη επιδερμίδα (79%)*
• Απορροφάται γρήγορα (79%)*
• Δεν αφήνει ίχνη (77%)*

* Αυτο-αξιολόγηση, 47 γυναίκες, ποσοστό των γυναικών που συμφωνούν με τις παρατηρήσεις.

EtuiTubeΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ – ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥ – ΧΩΡΙΣ PARABEN

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Το Αδυνάτισμα της Vichy για το 2010:

• CELLUDESTOCK, 200ml Tube
Αγωγή Αδυνατίσματος κατά του Επίμονου Τοπικού Πάχους

• CELLUMETRIC, 28 μονο-δόσεις 8ml/224ml
Αγωγή 14 ημερών κατά της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας για 2 φορές πιο γρήγορα αποτελέσματα

Το ΝΕΟ CELLUDESTOCK κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο 2010.