deltia typou 2_inneov1.jpg

Συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση για μείωση της Κυτταρίτιδας + Τόνωση

Κυτταρίτιδα: η δράση στην επιφάνεια δεν αρκεί, αντιμετωπίστε την σε βάθος.

Για 1η φορά, χάρη στην innéov, διατροφολόγοι και δερματολόγοι συνεργάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα από μέσα. Με μια μοναδική διπλή αξιολόγηση, ανέλυσαν το πρόβλημα και εστίασαν στις δύο κυρίαρχες αιτίες που το προκαλούν: τη διατροφική και την δερματολογική.

Η διατροφική αιτία αφορά στα λιποκύτταρα που βρίσκονται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος, στο υπόδερμα, και μετατρέπονται σε «υπερτροφικά» κύτταρα. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί το λίπος κυρίως για να αντλεί ενέργεια όποτε τη χρειάζεται. Όταν όμως η προσφορά ενέργειας στον οργανισμό είναι μεγαλύτερη από την κατανάλωση, το λίπος συσσωρεύεται στα λιποκύτταρα, στον υποδόριο ιστό του δέρματος, τα οποία και διογκώνονται.

Όσον αφορά τη δερματολογική αιτία, τα «υπερτροφικά» αυτά κύτταρα αλλοιώνουν το περιβάλλον τους, στις βαθύτερες  στιβάδες του δέρματος. Έτσι, όσο περισσότερο διογκώνονται τα λιποκύτταρα, τόσο μεγαλύτερη πίεση ασκούν στο κυρίως δέρμα. Σαν αποτέλεσμα δημιουργούνται εγκολπώσεις του υποδόριου ιστού στο κυρίως δέρμα, οι οποίες παραμορφώνουν τις ελαστικές ίνες και συνεπώς αλλοιώνουν τη δομή του δέρματος. Στην  επιφάνεια, η ποιότητα της επιδερμίδας υποβαθμίζεται: γίνεται λιγότερο λεία, χαλαρώνει και αποκτά μια «καπιτονέ» όψη.

Οι ερευνητές της Nestlé και της L’Oréal ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το innéov cellulite: μια συμπυκνωμένη διατροφική σύνθεση που δρα ταυτόχρονα στο απόθεμα λίπους και στη δομή του δέρματος από μέσα, προσφέροντας τόνωση και μείωση της κυτταρίτιδας. Αυτό είναι το μέλλον της ομορφιάς.

Αποκλειστική σύνθεση για διπλή στοχευμένη δράση

inneov3Τα δραστικά συστατικά αφομοιώνονται από τον
οργανισμό

Διαχέονται στις βαθύτερες στιβάδες του
δέρματος, εκεί όπου σχηματίζεται η κυτταρίτιδα

Καταπολεμούν το συσσωρευμένο λίπος και ενισχύουν
τις ελαστικές ίνες του δέρματος

 

Μοναδικός συνδυασμός δραστικών συστατικών:

Ασβέστιο +Εκχύλισμα πράσινου τσαγιού & φλοιού πεύκου + Γλυκοζαμίνη θαλάσσιας προέλευσης
Ο αποκλειστικός συνδυασμός 4 φυσικών δραστικών συστατικών (ασβέστιο + εκχύλισμα πράσινου τσαγιού και φλοιού πεύκου + γλυκοζαμίνη θαλάσσιας προέλευσης) εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους, καταπολεμά το ήδη αποθηκευμένο, ενώ παράλληλα δρα στο δέρμα, ενισχύοντας τις ίνες στήριξης του, για να το αναδομήσει από μέσα.

Αποσυμφόρηση: Το ασβέστιο
Το ασβέστιο είναι ορυκτής προέλευσης και βρίσκεται στη μορφή του ανθρακικού ασβεστίου. Έχει επιλεγεί σε αυτή τη μορφή από τα εργαστήρια innéov γιατί είναι ιδιαίτερα αφομοιώσιμη από τον οργανισμό ενώ συμβάλλει στη μείωση της απορρόφησης του λίπους  ευνοώντας την αποβολή του.

Αποσυμφόρηση: Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού
Το εκχύλισμα πράσινου τσαγιού καλλιεργείται στην Ινδία και είναι γνωστό για την εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωσή του σε πολυφαινόλες. Αυτό το δραστικό συστατικό με τις ισχυρές ιδιότητες καταπολέμησης των ελευθέρων ριζών συμβάλλει επίσης στην προστασία των αιμοφόρων αγγείων. Παράλληλα ευνοεί την καύση του λίπους και ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία επιτρέποντας την εξάλειψη του λίπους σε βάθος.

Αναδόμηση: Το εκχύλισμα από φλοιό πεύκου
Προέρχεται από το δάσος Landes στη Γαλλία, το οποίο αποτελείται από πεύκα που καλλιεργούνται χωρίς εντομοκτόνα και φυτοφάρμακα. Αυτός ο πρωτότυπος συνδυασμός πολυφαινολών αποτελεί ένα πανίσχυρο φυτικό αντιοξειδωτικό. Ενεργεί περιβάλλοντας προστατευτικά τις ελαστικές ίνες του δέρματος και συμβάλλει στον περιορισμό της αποδόμησής τους, στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.

Αναδόμηση: Η Γλυκοζαμίνη θαλάσσιας προέλευσης
Η Γλυκοζαμίνη προέρχεται από τη χιτίνη, η οποία λαμβάνεται από τον εξωσκελετό των οστρακοειδών. Η ιονισμένη μορφή της είναι η πλέον αφομοιώσιμη. Επιπλέον, η γλυκοζαμίνη είναι γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της. Συμβάλλει στην επανενεργοποίηση της σύνθεσης των ελαστικών ινών του δέρματος. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της είναι εξίσου ενδιαφέρουσες για τις περιπτώσεις της επώδυνης κυτταρίτιδας.

inneov2Αποδεδειγμένο αποτέλεσμα κάτω από τον έλεγχο Διατροφολόγων και Δερματολόγων:

Σε 15 ημέρες: το δέρμα είναι ορατά πιο τονωμένο και λείο*.
Μετά από 1 μήνα διακοπής της χρήσης: τα αποτελέσματα ως προς την κυτταρίτιδα, τη λεία όψη και την τόνωση του δέρματος, διαρκούν*.
Σε 3 μήνες: η αποτελεσματικότητα του innéov cellulite έχει αποδειχθεί σε κάθε μορφή κυτταρίτιδας που είναι ορατή με ή χωρίς πίεση και ευαίσθητη στην αφή καθώς παρατηρήθηκε μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού καθώς & μείωση των πτυχώσεων στην κοιλιά**.

INNÉOV CELLULITE

Διατίθεται σε 2 μορφές: σε κάψουλες και σε σκόνη που διαλύεται σε νερό, σε απολαυστική γεύση φράουλα.
4 κάψουλες ή 2 φακελάκια την ημέρα
60 κάψουλες Λ.Τ.: 30,00€
30 φακελάκια Λ.Τ.: 30,00€

*δοκιμή σε 131 γυναίκες
**διπλή τυφλή κλινική μελέτη διάρκειας 3 μηνών, σε 40 γυναίκες

Λίγα λόγια για την innéov:

Μια νέα γενιά συμπυκνωμένων διατροφικών συνθέσεων ομορφιάς με 20 κατατεθειμένες ευρεσιτεχνίες.
• Διπλή εξειδίκευση των ερευνητών της Nestlé στη διατροφή και της L’Oréal στη βιολογία του δέρματος και των μαλλιών.
• Προβιοτικά και αντιοξειδωτικά ικανά να ενεργοποιούν με φυσικό τρόπο τους μηχανισμούς ομορφιάς στην καρδιά των κυττάρων.

Βιολογική δραστηριότητα στην καρδιά του δέρματος.
• Επιλογή βιο-αφομοιώσιμων δραστικών συστατικών.
• Διαχέονται στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος. Στο πρόσωπο και το σώμα.
• Για ορατά αποτελέσματα, πιο βαθιά και πιο διαρκή.

Δέσμευση ασφαλείας των εργαστηρίων innéov.
• Επιλεγμένα δραστικά συστατικά υψηλής καθαρότητας.
• Διατροφικές δόσεις προσαρμοσμένες στη συνιστώμενη ημερήσια κατανάλωση.
• Παρασκευάζεται σύμφωνα με τις αρχές της φαρμακευτικής επιστήμης.
• Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια αποδεδειγμένες από δερματολόγους και διατροφολόγους.

www.inneov.gr και www.inneovhomme.gr