Βιολογικά και οικολογικά προϊόντα πιστοποιημένα από τον ECOCERT

deltia typou 2_TisaneDetoxifiante_HD.jpg

Δημιουργούμε Βιολογικά Αφεψήματα και προσφέρουμε Εσωτερική Ευεξία

Η Sanoflore, με βιολογικά προϊόντα πιστοποιημένα από τον Ecocert, συνδυάζει τα βιολογικά καλλυντικά με τα βιολογικά αφεψήματα θεραπευτικών φυτών και με επιλεγμένα βιολογικά αιθέρια έλαια σε μια ολοκληρωμένη πρόταση ευεξίας και ομορφιάς.

Η εμπειρία της Sanoflore στη χρήση των ιαματικών ιδιοτήτων των φυτών είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 7 αφεψημάτων, το καθένα με συγκεκριμένη δράση, που έχουν ως στόχο τη φυσική βελτίωση της υγείας.

Τα αφεψήματα αποτελούνται από βότανα που προέρχονται εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από βιολογικές καλλιέργειες. Καλλιεργούμε περίπου 350 εκτάρια και πάνω από 34 διαφορετικά είδη αρωματικών και θεραπευτικών φυτών. 

• Πιστοποιήσεις bio
Τα αφεψήματα έλαβαν τόσο την πιστοποίηση που εκδίδεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και εκείνη που εκδίδεται από το Γαλλικό Υπουργείο Γεωργίας, Τροφίμων, Αλιείας και Αγροτικής Ανάπτυξης. Όλες εγγυώνται ότι το 95% τουλάχιστον των συστατικών προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες.
• Οικολογικά Συμβατά
Το χάρτινο φίλτρο δεν έχει υποστεί επεξεργασία λεύκανσης και το σακουλάκι διασφαλίζει τη φρεσκάδα και, δεδομένου ότι έχει κατασκευαστεί με βάση το άμυλο καλαμποκιού, διασπάται.

Λίγα Λόγια για τη Sanoflore:
Προέλευσή μας η γη, πλούσια σε αρωματικά φυτά και βότανα
Το 1972, στην καρδιά του τοπικού Δρυμού στους λόφους του Vercors στη Γαλλία, δημιουργείται ο πρώτος πειραματικός κήπος της Sanoflore, βασισμένος εξ ολοκλήρου σε μία επαναστατική για την εποχή μέθοδο καλλιέργειας: τη βιολογική. Μέσα στα επόμενα χρόνια και μέχρι σήμερα, η Sanoflore αποτελεί πλέον μια πρωτοποριακή επιχείρηση που επεκτείνεται σε μία εγκατάσταση παραγωγής 4.000 τ.μ. και έναν βοτανικό κήπο με πάνω από 500 φυτά, τα οποία καλλιεργούνται αποκλειστικά και μόνο με βιολογικές μεθόδους.

Η Sanoflore έχει εξελίξει όλη την αλυσίδα βιολογικής παραγωγής, από την καλλιέργεια των σπόρων έως τη δημιουργία του τελικού προϊόντος, διαχωρίζοντάς τη σε τρεις αποκλειστικά βιολογικές, πιστοποιημένες και συμβατές κατηγορίες:
• Φυτοθεραπεία, βιολογικά αφεψήματα για εσωτερική ευεξία.
• Αρωματοθεραπεία. Η Sanoflore παίρνει ότι πιο εκλεπτυσμένο από το φυτό. Δημιουργούμε 100% καθαρά, φυσικά και βιολογικά αιθέρια έλαια, μέσω της τεχνικής απόσταξης μεθ’ υδρατμών, ως μια απλή διαδικασία εκχύλισης υψηλής ποιότητας, η οποία σέβεται απόλυτα τη φύση. Έτσι δημιουργούμε βιολογικά αιθέρια έλαια από τους καρπούς της φύσης, για όλες τις στιγμές της ημέρας.   
• Βιολογικά Καλλυντικά. Ένα μίγμα φυσικών και ενεργών συστατικών βιολογικής καλλιέργειας. Το νερό αντικαθίσταται από ανθόνερο, τα αρώματα είναι 100% φυσικά, τα φυτικά έλαια προσδίδουν πλούσια υφή αλλά και μαλακτικές, θρεπτικές, προστατευτικές δράσεις και τα αιθέρια έλαια επιλέγονται προσεκτικά ώστε να παρέχεται η μέγιστη καλλυντική τους αποτελεσματικότητα και να αξιοποιούνται οι αρωματοθεραπευτικές τους ιδιότητες. Τα βιολογικά καλλυντικά Sanoflore είναι μια πλήρης σειρά προϊόντων, ιδανικά για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος.

Δεσμεύσεις Sanoflore
Με απόλυτο σεβασμό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, εμείς στη Sanoflore προάγουμε τα ευεργετικά οφέλη της φύσης και δεσμευόμαστε για την:
• Ευεξία. Προσφέρουμε πρωτοποριακά, πλούσια, απλά και αποτελεσματικά βιολογικά προϊόντα, ενσωματώνοντας όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτικού βασιλείου.
• Ποιότητα. Ελέγχουμε όλα τα στάδια, από την καλλιέργεια μέχρι το τελικό προϊόν.
• Προστασία του περιβάλλοντος. Συμμετέχουμε στη σταθερή αύξηση των περιοχών που καλλιεργούμε με μεθόδους βιολογικής γεωργίας. 
• Ανάπτυξη του αγροτικού κόσμου. Συμβάλουμε στη διατήρηση του εργατικού κλάδου στην κοιλάδα της Drôme.