Στην Ελλάδα το καλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης!

new5_PHOTO3.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

6/3/2010

 

Βράβευση του ΙΕΚ ΔΟΜΗ ως τo Καλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων

 

Κορυφαία Ευρωπαϊκή διάκριση για την Ελλάδα και το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με τη Βράβευσή του από την Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων ως το καλύτερο ΙΕΚ της Ευρώπης!  O Πρόεδρος της Ένωσης Diego Carcedo, ο Γενικός Γραμματέας Peter Kramer και ο επίτιμος Διεθνής Πρόεδρος της Ένωσης Αθανάσιος Παπανδρόπουλος τίμησαν το ΙΕΚ ΔΟΜΗ με δύο σπάνιες διακρίσεις:

 

·   Βραβείο Καλύτερου ΙΕΚ της Ευρώπης

·   Βραβείο «Κωνσταντίνος Καλλιγάς» για τη σχολή Δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ ως κορυφαία σχολή του είδους

Η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί το επιστέγασμα της επιτυχημένης  πορείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

 

Μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της διοργάνωσης, ήταν η απονομή τιμητικής διάκρισης στον Πρόεδρο του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, κ. Γεώργιο Τσατσαμπά, που αναδεικνύει το  ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ως το καλύτερο ΙΕΚ στην Ευρώπη.

 

Ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΔΟΜΗ κ. Γεώργιος Τσατσαμπάς, σε σύντομο χαιρετισμό του, επισήμανε τα εξής: «Μετά την αναγνώριση του ΙΕΚ ΔΟΜΗ στην Ελλάδα, από χιλιάδες νέους και νέες της χώρας μας, η διπλή αυτή επιβράβευση από ένα διεθνή οργανισμό αποτελεί για το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, δικαίωση του έργου του και παράλληλα τη μεγαλύτερη καταξίωση».

 

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής Απονομής των Ετήσιων Βραβείων «Κωνσταντίνος Καλλιγάς», την Παρασκευή 5 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Μεγάρου «Θεόδωρου Β. Καρατζά» και εν συνεχεία της συζήτησης με θέμα «Ποιό το μέλλον της δημοσιογραφίας».

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ. Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ. 210 3840 552, www.iekdomi.gr