deltia typoy_adrenalina box.jpg

Ανεξάντλητη πηγή φυσικής ενέργειας.

Πώς θα νιώθατε αν μπορούσατε να διατηρείτε την ενέργεια του οργανισμού σας συνεχώς στο μέγιστο επίπεδο; Αυτή τη φοβερή αίσθηση σας προσφέρει το Adrenalina™.

Το νέο αυτό συμπλήρωμα διατροφής, είναι ένα 100% φυτικό σκεύασμα πολυβιταμινών και ταυτόχρονα ένα μίγμα βοτάνων όπως το προσαρμογόνο Panax τζίνσενγκ και το εκχύλισμα σκόρδου, φυτά με πασίγνωστες ευεργετικές και τονωτικές ιδιότητες για τον οργανισμό.
Οι βιταμίνες A, C, E, που περιέχει συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού και το Q10 στην έγκαιρη τροφοδότησή του με μεγάλα αποθέματα ενέργειας.

Το Adrenalina™ απαλλάσσει αποτελεσματικά από την κόπωση και την κούραση,
ενώ αποτελεί το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για όσους έχουν έντονες σωματικές δραστηριότητες αφού προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια σε αθλητές, άνδρες και γυναίκες με υψηλή ενεργειακή ανάγκη. Λαμβάνετε 1 κάψουλα την ημέρα, κατά προτίμηση το πρωί μαζί με το πρωινό. Περιέχει 30 κάψουλες.

Το Adrenalina™ είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. Παρασκευάζεται με GMP (Good Manufacturing Practice), NON-GMO (δεν περιέχει γενετικά μεταλλαγμένους οργανισμούς), BSE (δεν έχει συστατικά που θα δημιουργήσουν σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια), ISO9001:2008, ISO22000:2005. Έχει την εγγύηση των SUPERFOODS™.

Υπεύθυνος κυκλοφορίας: Astra Medical Hellas Superfoods Ε.Π.Ε, www.superfoods.gr , 210 25 27 584.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ