deltia typoy_accessorize.jpg

H ΝΕΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ
ACCESSORIZE ΓΙΑ ΤHN ΑΝΟΙΞΗ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2010

Με φόντο τα εξωτικά χρώματα και τον ωκεανό στο μαγευτικό Μεξικό, δύο hot ονόματα του modeling, η Alyssa Miller και η Erin Heatherton, ποζάρουν με τολμηρό styling και παιχνιδιάρικη διάθεση στο φακό του Enrique Badulescu, διασκεδάζουν φορώντας τα νέα συναρπαστικά αξεσουάρ της σεζόν και απογειώνουν το πιο εμπνευσμένο καλοκαιρινό look από τα Accessorize.

Είναι και οι δύο Αμερικανίδες, έχουν την ίδια ηλικία και μένουν μαζί στη Νέα Υόρκη. H Alyssa Miller έχει σκούρα μαλλιά και μοιάζει σαν ιταλίδα σταρ του σινεμά. Η Erin Heatherton είναι ξανθιά με πράσινα μάτια και φακίδες. Τα νέα κορίτσια των Accessorize είναι πανέμορφα αλλά και διαφορετικά!

Το Καλοκαίρι στα Accessorize είναι καυτό και η Alyssa με την Erin προσγειώνονται στο μαγευτικό Μεξικό με αποσκευές τα πιο hot αξεσουάρ της σεζόν. Όμορφα ζωηρά χρώματα, εξωτικά μοτίβα και κεντήματα, λουλούδια, φτερά και animal prints μεταμορφώνουν τις εξωτικές ταξιδιώτισσες σε χαλαρά tribal girls.

Με τολμηρό make-up σε έντονα χρώματα και μαλλιά γεμάτα κορδέλες, λουλούδια και φτερά, παίζουν, χορεύουν, διασκεδάζουν και φωτογραφίζονται μαζί λειτουργώντας τελείως φυσικά σε μια συναρπαστική φωτογράφηση για τη νέα καλοκαιρινή καμπάνια των Accessorize.

Spring/Summer 2010
Interviews with Erin Heatherton and Alyssa MillerAlyssaErin 4

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε? Πως ήταν η φωτογράφιση?

EH: Η φωτογράφηση κράτησε μια μέρα και ήταν τόσο διασκεδαστική! Με την Αlyssa γνωριζόμαστε περίπου 3 χρόνια, είμαστε συγκάτοικοι στη Ν.Υόρκη και έχουμε γίνει πολύ καλές φίλες, οπότε περάσαμε πολύ ωραία. Παίζαμε, χορεύαμε και διασκεδάσαμε πολύ! Και είναι η πρώτη φορά που φωτογραφηθήκαμε μαζί.

AM: Η φωτογράφιση ήταν πολύ ευχάριστη. Ήταν σχεδόν σαν να βγαίνουμε έξω για διασκέδαση. Για να είμαι ειλικρινής δεν ένιωθα σαν να δουλεύουμε αλλά σαν να είμαστε σε διακοπές.

Πείτε μας τι πιστεύετε για την Ανοιξιάτικη συλλογή των Accessorize.

EH: Ήταν υπέροχη και εντυπωσιάστηκα με το πόση πολύ σκέψη και λεπτομέρεια υπάρχει στο κάθε κομμάτι. Όλα ήταν bohemian και λίγο hippie ή αλλιώς ήταν tribal. Ήταν εκλεκτικά και πολυεθνικά. Πολλά λουλούδια, φτερά και animal prints-όλα βασισμένα στη φύση.

AM: Ήταν καταπληκτική. Ήμαστε γεμάτες παντού με κοσμήματα, ήταν πολύ διασκεδαστικό. Η Erin και εγώ συζητούσαμε γι αυτό νωρίτερα. Ήταν όλα τόσο ωραία! Έχουμε και οι δυο τρελαθεί με ένα συγκεκριμένο δαχτυλίδι. Οι τσάντες είναι επίσης υπέροχες….ω και λάτρεψα τα φτερά. Και ήταν τόσο τέλειο που η φωτογράφιση έγινε στο Μεξικό. Όλη η κολεξιόν είναι γεμάτη χρώμα. Είναι υπέροχο να φοράς τόσα πολλά χρώματα σε κάνει να νιώθεις τόσο ζωντανή.

Και κάποια συγκεκριμένα κοσμήματα που ίσως βρήκαν το δρόμο για τις βαλίτσες σας?

EH: Ήταν πολλά τα κομμάτια που λάτρεψα, αλλά συγκεκριμένα ήταν αυτό το δαχτυλίδι με το ροζ τριαντάφυλλο που μου άρεσε περισσότερο, επίσης τα σκουλαρίκια με τον παπαγάλο ήταν καταπληκτικά ,υπέροχα φτερά και κορδέλες για τα μαλλιά. Όλα ήταν τόσο χρωματιστά και λαμπερά διακοσμημένα. Όλα έμοιαζαν σαν να ταξίδευες και διάλεξες στολίδια από όλο τον κόσμο.-ένα χαλαρό μποέμ κορίτσι που τριγυρίζει όλο τον κόσμο.

AM: Ήταν αυτή η ψάθινη ροζ τσάντα με τη μακριά αλυσίδα-ήταν πραγματικά χαριτωμένη και σίγουρα θα την κρατούσα. Επίσης ήταν πολλά ευκολοφόρετα καλοκαιρινά καφτάνια-σαν φορέματα, πολύ απλά αλλά πανέμορφα που μου άρεσαν. Επίσης λάτρεψα τα σανδάλια. Όλα ήταν τόσο ευκολοφόρετα.

Έτσι ντύνεστε όταν βρίσκεστε εκτός δουλειάς?

EH: Ναι ακριβώς. Είμαστε λίγο σαν νομάδες αφού γυρίζουμε τον κόσμο δουλεύοντας, με τις βαλίτσες μας και βρίσκουμε μικρά πράγματα να αγοράσουμε από τυχαία μικρά μαγαζιά. Στο προσωπικό μου στυλ έχω απόλυτα επηρεαστεί από τα μέρη που έχω επισκεφτεί. Αγαπώ το παριζιάνικο στυλ. Μου αρέσει να μπερδεύω κομμάτια σχεδιαστών με πιο funky κομμάτια που βρίσκω σε παζάρια στην Ίμπιζα ή το Λονδίνο η σε μαγαζιά vintage. Μου αρέσει να είμαι κομψή και διακριτική, αλλά να μη μοιάζω με κάποια άλλη οπότε προσπαθώ να βάζω τις δικές μου κοριτσίστικες πινελιές.

AM: Βρίσκω το στυλ μου πολύ εκλεκτικό επίσης, επειδή ταξιδεύω σε τόσα διαφορετικά μέρη και είμαι πραγματικά επηρεασμένη από τα μέρη όπου έχω πάει. Έχω την τάση να διαλέγω κομμάτια από παντού οπότε όλα συνδυάζονται μεταξύ τους.

Είστε fun των αξεσουάρ?

EH: Είναι σίγουρα το επίκεντρο στη γκαρνταρόμπα μου. Έχω τα τζιν μου και μικρά φορέματα και τα τοπ μου είναι αρκετά κλασσικά, αλλά μετά θες να τα ζωντανέψεις με αξεσουάρ. Αυτά είναι τα μικρά πράγματα που μπορείς να αλλάζεις κάθε μέρα-μια funky ζώνη ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή κάτι άλλο και αλλάζεις ολοκληρωτικά το look. Γι αυτό νομίζω ότι τα Accessorize είναι μια τόσο cool μάρκα. Όσο περισσότερα προσθέτεις, τόσο περισσότερο εκφράζεις το προσωπικό σου στυλ.

AM: Φοράω πολλά τζιν και T-shirts, αλλά πιστεύω ότι τα αξεσουάρ προσθέτουν πολύ στη γκαρνταρόμπα σου. Ντύνομαι πραγματικά πολύ απλά αλλά ένα κόσμημα ή μια τσάντα δίνει έξτρα πόντους σε μια εμφάνιση.

Πείτε μας για τα χτενίσματα και το make up της φωτογράφισης.

EH: Μου άρεσαν πολύ τα χτενίσματα και το make up της φωτογράφισης. Ήταν τόσο πολύχρωμα και αλλάζαμε το χρώμα των νυχιών σε κάθε λήψη. Μου άρεσε πολύ η καταπληκτική γαλάζια σκιά ματιών και τα μικρά ζωγραφισμένα αστεράκια στο πρόσωπό μου. Και είχα φτερά στα μαλλιά μου και κοτσίδες- ήταν υπέροχο. Έστειλα μια φωτογραφία στη μαμά μου από το κινητό μου, μου άρεσε τόσο πολύ! Ήταν νεανικό, φρέσκο και καλοκαιρινό-χωρίς make up, μόνο έντονα και χαρούμενα χρώματα και φυσικό φως. Με έκανε να θέλω να πάω διακοπές. Είναι κάποιες λήψεις με τις δυο μας που αποφασίσαμε να τις εκτυπώσουμε και να τις βάλουμε στο διαμέρισμα μας στη Νέα Υόρκη αφού είναι τόσο χαρούμενες φωτογραφίες.

AM: Τα μαλλιά ήταν γεμάτα με αξεσουάρ και ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Φορούσαμε κορδέλες, και λουλούδια, ήταν πολύ cool. Και λάτρεψα το make up. Είχε έντονα χρώματα. Δε φοράμε συχνά έντονο πορτοκαλί κραγιόν, οπότε ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα.