Νέα NIKAS Pizza γαλοπούλας με ζύμη ολικής άλεσης.

deltia typoy_pizza_olikis_3d.jpg

Μοναδική απόλαυση από τη NIKAS με μόλις 6,5% λιπαρά!

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2010. Μετά το τέλος των φετινών γιορτών, η NIKAS κάνει την έκπληξη και υποδέχεται τη νέα χρονιά με μια γευστική απόλαυση που έρχεται για να μείνει: H νέα NIKAS Pizza Γαλοπούλας με ζύμη ολικής άλεσης και μόνο 6,5% λιπαρά είναι σίγουρο πως θα γίνει η πιο λαχταριστή… light συνήθεια όλης της οικογένειας.

Καθώς οι γιορτές μόλις τέλειωσαν, σίγουρα όλοι θέλουμε να προσέξουμε ιδιαίτερα τη σιλουέτα και τη διατροφή μας, χωρίς όμως να αποχαιρετίσουμε γεύσεις που αγαπάμε. Η NIKAS φρόντισε γι’ αυτό, αφού με τη  νέα pizza γαλοπούλας κερδίζουμε σε γεύση και χάνουμε σε… θερμίδες! Φτιαγμένη από μοναδική γαλοπούλα NIKAS, νόστιμο τυρί edam, πλούσια σάλτσα ντομάτας και αρωματική πιπεριά είναι σίγουρο πως θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Άλλωστε, η ελαφριά γεύση γαλοπούλας αλλά και η ολικής άλεσης ζύμη της, την βάζει στην πρώτη θέση των προτιμήσεων όλων όσων επιθυμούν μια light και ταυτόχρονα γευστική απόλαυση για αυτούς και τους αγαπημένους τους, αφού κάθε κομμάτι έχει μόλις 130 θερμίδες!

Είναι πλέον γνωστό πως η NIKAS γνωρίζει καλά το μυστικό εκείνο που κάνει μικρούς και μεγάλους να εμπιστεύονται τα προϊόντα της εδώ και 4 δεκαετίες! Γιατί… Βλέπεις NIKAS είναι καλό!

Η νέα pizza γαλοπούλας NIKAS με ζύμη ολικής άλεσης και 6,5% λιπαρά βρίσκεται με διπλές συσκευασίες  ήδη στα ράφια των supermarkets.