Κοτόπουλο του κυνηγού

5138768_blog.jpg
Υλικά για 6 άτομα

1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
2 ώριμες τομάτες ψιλοκομμένες
½ κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
500γρ κρεμμυδάκια στιφάδου
500γρ μανιτάρια μικρά ολόκληρα
2 κίτρινες πιπεριές ψιλοκομμένες
2 πορτοκαλί πιπεριές ψιλοκομμένες
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

 
Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και το κοτόπουλο και σοτάρετε μέχρι να ροδίσει. Σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε τα μανιτάρια, τα κρεμμυδάκια, τις πιπεριές και το σκόρδο. Αφήνετε για περίπου 10 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε την τομάτα, τη ζάχαρη και αλατοπίπερο. Ρίχνετε περίπου ένα ποτήρι νερό και αφήνετε να σιγοβράσει για περίπου 50 λεπτά. Σερβίρεται ζεστό.

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr