Μισοτελειωμένα lip-gloss; Κι όμως, δεν έχουν τελειώσει ακόμα!

lipgloss1.jpg

Λίγο πριν το ραντεβού σας συνειδητοποιείτε ότι το αγαπημένο σας lipgloss τελείωσε! Ή μάλλον ό,τι έχει απομείνει βρίσκεται πάνω στα τοιχώματα. Και τώρα τι κάνετε; Τρέχετε να αγοράσετε καινούριο; Όχι! Μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε και πάλι το lipgloss σας έτοιμο για χρήση!!!

Βήμα 1ο:

Βάλτε λίγο νερό σε ένα μπρίκι να ζεσταθεί καλά (ε δεν χρειάζεται και να βράσει!) και ρίξτε το νερό μέσα σε μία κούπα. Αν έχτε στο σπίτι φούρνο μικροκυμάτων τοποθετήστε κατευθείαν στο φούρνο μια κούπα με νερό και βάλτε τη για 1 λεπτό στην υψηλή σκάλα. Προσοχή μόνο όταν θα βγάζετε την κούπα: καίει πολύ!!!

altΒήμα 2ο:

Τοποθετήστε τα μισοτελειωμένα lipgloss σας μέσα στην κούπα με το ζεστό νερό με το καπάκι να κοιτά προς τα πάνω. Βεβαιωθείτε ότι τα έχετε σφραγίσει καλά! Αφήστε τα εκεί για περίπου 5 λεπτά.

Βήμα 3ο:

Βγάλτε τα lipgloss από την κούπα! Όπως θα δείτε το περιεχόμενο που βρισκόταν στα τοιχώματα τώρα είναι έτοιμο για χρήση! Αφήστε τα lipgloss όρθια έως ότου κρυώσουν ώστε να μην κρυώσει και πάλι το προϊόν πάνω στα τοιχώματα.

altΠολλές φορές το περιεχόμενο που βρίσκεται στα τοιχώματα μπορεί να γεμίσει σχεδόν το 1/3 του lipgloss σας! Για να αρχίσουμε λοιπόν να κάνουμε λίγη οικονομία!!

Από τη συντακτική ομάδα του dietup.gr