Καινοτομία στην αντιγήρανση με φυσικά συστατικά

deltia typoy_kersetini.jpg

ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

Η νεώτερη ανακάλυψη στον τομέα της αντιγήρανσης προέρχεται από τη φύση, ανατρέποντας τη θεωρία που πρεσβεύει ότι μόνο οι συμβατικές αντιγηραντικές κρέμες έχουν αποτελεσματική δράση. Ο χρόνος μπορεί να σταματήσει με φυσικό τρόπο και χωρίς το υπερβολικό κόστος μίας ‘κρέμας – θαύμα’.

Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών μελέτησε τη διαδικασία γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο μέσω του πρωτεασώματος, καθώς και τα φυσικά μέσα ενίσχυσης των μηχανισμών άμυνας ενάντια στους παράγοντες γήρανσης. Tα αποτελέσματα της έρευνας υποβλήθηκαν σε διεξοδικές κλινικές μελέτες από ανεξάρτητους φορείς, συμπεριλαμβανομένων blind trials [τεστ στο πλαίσιο του οποίου δεν είναι αναγνωρίσιμη η μάρκα του προϊόντος] και crashtests με τα καλύτερα προϊόντα αντιγήρανσης της αγοράς. Τα στοιχεία που προέκυψαν, επιβεβαιώνουν την πεποίθηση ότι η νέα σειρά Κορρές, για την οποία εκκρεμεί η κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας [patentpending], προσφέρει αυτό που υπόσχεται.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΕΡΕΥΝΑ

Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές συνεργάστηκε με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών – Ινστιτούτο Bιολογικών Eρευνών και Bιοτεχνολογίας [ΙΒΕΒ] – και το Πανεπιστήμιο Αθηνών, σε ένα πενταετές ερευνητικό πρόγραμμα στους μηχανισμούς προστασίας από τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο. Κύριος άξονας της έρευνας αυτής είναι το πρωτεάσωμα, βασικός μηχανισμός εξυγίανσης των πρωτεϊνών του κυττάρου, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη, και η ενδυνάμωσή του με σκοπό την προστασία και διασφάλιση της μακροζωίας του κυττάρου. Ακολουθώντας τη βραβευμένη με Νόμπελ ανακάλυψη της πρωτεϊνικής αποδόμησης [σύστημα ουβικιτίνη-πρωτεάσωμα] το 2004, το ‘Πρόγραμμα Μοριακής και Κυτταρικής Γήρανσης’ του ΙΒΕΒ αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως ερευνητικά προγράμματα στον τομέα Πρωτεάσωμα και Ανθρώπινη Γήρανση, με ένα μεγάλο αριθμό διεθνώς αναγνωρισμένων δημοσιεύσεων.

ΠΡΩΤΕΑΣΩΜΑ

Το πρωτεάσωμα αποτελεί βασικό μηχανισμό προστασίας του νεανικού φαινότυπου των κυττάρων. Δρα καταλυτικά στη διαδικασία αποδόμησης και απομάκρυνσης των κατεστραμμένων πρωτεϊνών από τα κύτταρα, ενώ συντελεί στην αποτοξίνωση των κυττάρων και στην απελευθέρωση των απαραίτητων δομικών στοιχείων [αμινοξέα] που χρειάζονται για τη δημιουργία νέων, υγιών πρωτεϊνών, όπως κολλαγόνο και ελαστίνη.

Όπως έχει αποδειχθεί, η ενεργότητα του πρωτεασώματος μειώνεται κατά τη γήρανση, οδηγώντας σε μειωμένο ρυθμό σχηματισμού νέων πρωτεϊνών. Ενισχύοντας την ενεργότητα του πρωτεασώματος, αυξάνεται η παραγωγή νέων υγιών πρωτεϊνών, με αποτέλεσμα τη συνεχή ανανέωση της επιδερμίδας.

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ

Η έρευνα εστίασε στην εργαστηριακή μελέτη [in vitro] της δράσης περισσότερων από 50 ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών ουσιών σε κύτταρα-ινοβλάστες, καθώς και της επίδρασής τους στη λειτουργία του πρωτεασώματος.

Από τα φυσικά ενεργά συστατικά που εξετάστηκαν, το φλαβονοειδές Κερσετίνη [προέλευση από τη Βελανιδιά] παρουσίασε εξαιρετική δράση στην αύξηση της ενεργότητας του πρωτεασώματος και στην ανανέωση των κυττάρων, σε σχέση με τους βασικούς βιολογικούς δείκτες γήρανσης.

ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ

Σύμβολο δύναμης και αντοχής, η Βελανιδιά, γνωστή και ως Quercus, θεωρείται ‘ο βασιλιάς του δάσους’. Με περισσότερα από 400 είδη να εντάσσονται στο γένος της, μέσο όρο ύψους 30 μέτρων και κύκλο ζωής που ξεπερνά τους 10 αιώνες [κάποιες Βελανιδιές ‘διαγράφουν πορεία’ 1.200 ετών], πρόκειται σίγουρα για ένα μοναδικό είδος δένδρου. Οι Αρχαίοι Έλληνες υπήρξαν από τους πρώτους ‘θιασώτες’ της Βελανιδιάς, η οποία συμβόλιζε το ιερό δένδρο του Δία. Στο μαντείο της Δωδώνης, ίσως το πρώτο μαντείο της αρχαιότητας, οι ιερείς αφουγκράζονταν το θρόισμα των φύλλων της Βελανιδιάς, ερμηνεύοντας τη βούληση του Δία.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Η αντιγήρανση αποτελεί μέγιστη πρόκληση στη βιομηχανία της ομορφιάς και τομέα όπου τα ορατά οφέλη και τα υψηλά ποσοστά – απόδειξη της δράσης των προϊόντων – είναι παράμετροι ιδιαίτερης σημασίας. Παρόλο που η φιλοσοφία της Κορρές δεν βασίζεται στις υπερβολικές υποσχέσεις, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι τα φυσικά / οργανικά αντιγηραντικά καλλυντικά είναι πλέον σε θέση να συγκριθούν επί ίσοις όροις με τη συμβατική κοσμητολογία. Καθώς όλα τα προϊόντα υπακούουν στο ίδιο πρωτόκολλο διαδικασιών ελέγχου της αποτελεσματικότητας, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τι θα αγοράσουν, βασίζοντας την απόφασή τους σε ενιαία κριτήρια για όλα τα καλλυντικά. Η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά έχει υποβληθεί σε κλινικές μελέτες από ανεξάρτητους φορείς, συμπεριλαμβανομένων blind trials και crashtests με τα καλύτερα προϊόντα αντιγήρανσης της αγοράς, καταγράφοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά σε όλα τα ουσιαστικά πεδία, μεταξύ των οποίων και η μείωση των ρυτίδων.

Τα αποτελέσματα των κλινικών μελετών:

IN VITROΗ σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά ενεργοποιεί την παραγωγή νέων κυττάρων και τη σύνθεση πρωτεϊνών από το πρώτο 24ωρο.

IN VIVO* – Κρέμα Ημέρας

70% των γυναικών διαπίστωσαν ορατή μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων

80% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

90% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας τους [δέρμα πιο απαλό, συμπαγές και λείο]

– Κρέμα Νύχτας

85% των γυναικών διαπίστωσαν ορατή μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων

100% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

100% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας τους [δέρμα πιο απαλό, συμπαγές και λείο]

* Tεστ αυτοαξιολόγησης / 4 εβδομάδες χρήσης

IN VITRO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ

ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ

Φωτογραφημένα στο μικροσκόπιο πριν και μετά την έκθεση στην Κερσετίνη, τα γηρασμένα κύτταρα επανακτούν το νεανικό φαινότυπο, που χαρακτηρίζεται από πιο πυκνά και επιμήκη κύτταρα [βελτιωμένη υφή επιδερμίδας] και λιγότερα κενά [μειωμένη εμφάνιση ρυτίδων].

ΟΛΙΚΟ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΦΟΡΤΙΟ [ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ]

Το ολικό οξειδωτικό φορτίο των κυττάρων, παρουσία Κερσετίνης, μειώθηκε έως και 39% σε σύγκριση με τα κύτταρα των καλλιεργειών ελέγχου, όταν τα παραπάνω υποβλήθηκαν σε οξειδωτικό στρες.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΕΣ

Τα κύτταρα που καλλιεργήθηκαν παρουσία Κερσετίνης και υποβλήθηκαν σε οξειδωτικό στρες, παρουσίασαν κατά 15% υψηλότερα επίπεδα επιβίωσης, σε σύγκριση με εκείνα των κυττάρων των καλλιεργειών ελέγχου.

Η ΣΕΙΡΑ / ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / SPF12 /

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ & ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / SPF10 /

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ & ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ /

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ / ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ [ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΟ 2010]

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ GEL / ΛΙΠΑΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

[ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΟ 2010]

altΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

3 -μερής συνεργασία: Κορρές / Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών / Πανεπιστήμιο Αθηνών

5 χρόνια πρωτογενούς έρευνας στην αντιγήρανση σε κυτταρικό επίπεδο μέσω του πρωτεασώματος, καθώς και στα φυσικά μέσα ενίσχυσης αυτού κατά της γήρανσης

14 ημέρες είναι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο τα νεαρά κύτταρα αποκτούν φαινότυπο γηρασμένων, αν η λειτουργία του πρωτεασώματος ανασταλεί – μία μη-αναστρέψιμη διαδικασία

15 % υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης καταγράφηκε σε κύτταρα παρουσία Κερσετίνης, όταν αυτά υποβλήθηκαν σε συνθήκες οξειδωτικού στρες

24 ώρες το μέγιστο διάστημα επιβίωσης των κυττάρων, χωρίς τη λειτουργία του πρωτεασώματος

39 % το ποσοστό μείωσης του ολικού οξειδωτικού φορτίου στα κύτταρα, παρουσία Κερσετίνης

50 ο αριθμός των ισχυρών φυσικών αντιοξειδωτικών που ελέγχθηκαν διεξοδικά ως προς τη δυνατότητα ενίσχυσης της λειτουργίας του πρωτεασώματος

85 % όσων χρησιμοποίησαν την Κερσετίνη & Βελανιδιά Κρέμα Νύχτας διαπίστωσαν ορατή μείωση των ρυτίδων

100 % όσων χρησιμοποίησαν την Κερσετίνη & Βελανιδιά Κρέμα Νύχτας διαπίστωσαν σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και βελτίωση της υφής της επιδερμίδας [δέρμα πιο απαλό, συμπαγές και λείο]

156 εκχυλίσματα 32 ειδών φυτών επιλέχθηκαν και μελετήθηκαν φυτοχημικά από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτογενούς έρευνας –  από αυτά απομονώθηκαν εκατοντάδες διαφορετικά χημικά στοιχεία, τα οποία ταυτοποιήθηκαν και αξιολογήθηκαν ως προς τις αντιγηραντικές τους ιδιότητες

1500 ετών – η μεγαλύτερη ηλικία Βελανιδιάς που έχει καταγραφεί σε παγκόσμιο επίπεδο

2004 η χρονιά απονομής βραβείου Νόμπελ στην ανακάλυψη της πρωτεϊνικής αποδόμησης

[σύστημα ουβικιτίνη-πρωτεάσωμα]

2009 πρώτη φορά παγκοσμίως έρευνα στον τομέα Πρωτεάσωμα και Ανθρώπινη Γήρανση ‘μεταφράζεται’ σε καλλυντικό προϊόν / πρώτη φορά αποτελέσματα ερευνητικού προγράμματος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών εφαρμόζονται σε προϊοντική σειρά


ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / SPF12

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ & ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

50mL / 1.69 Fl.Oz.

Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών μελέτησε την προστασία από τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της δράσης του πρωτεασώματος και της ενδυνάμωσής του με σκοπό τη μακροζωία του κυττάρου. Ενισχυμένο από το ισχυρό φλαβονοειδές Κερσετίνη, το πρωτεάσωμα – βασικός μηχανισμός εξυγίανσης των πρωτεϊνών του κυττάρου, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη – δρα επανορθωτικά στα σημάδια του χρόνου.

PATENT PENDING

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

· Ο δραστικός παράγοντας από Μυρτιά ρυθμίζει τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και βοηθά στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των κυττάρων, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

· Το εκχύλισμα mourera fluviatilis ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση.

· Το βούτυρο Karité σε συνδυασμό με τα έλαια από Αμύγδαλο και Φουντούκι, συμπληρώνει το σύστημα ενυδάτωσης της κρέμας.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ

In vitro μελέτες σε ινοβλάστες [επιδερμικά κύτταρα] επιβεβαιώνουν τη δράση της Κερσετίνης – προέλευση από τη

Βελανιδιά – στους βασικούς βιολογικούς δείκτες γήρανσης:

· Mείωση έως και 39% του ενδοκυτταρικού οξειδωτικού φορτίου [ελεύθερες ρίζες]

· Επανορθωτική δράση σε ήδη γηρασμένα κύτταρα που επανακτούν το νεανικό τους φαινότυπο [φωτογραφημένα στο μικροσκόπιο]

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

IN VITRO ΜΕΛΕΤΕΣ

Η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά ενεργοποιεί την παραγωγή νέων κυττάρων και τη σύνθεση πρωτεϊνών από το πρώτο 24ωρο.

IN VIVO ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ*

• 70% των γυναικών διαπίστωσαν ορατή μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων

• 80% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

• 90% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας τους [δέρμα πιο απαλό, συμπαγές και λείο]

* Tεστ αυτοαξιολόγησης / 4 εβδομάδες χρήσης

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ / SPF10

ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ & ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

50mL / 1.69 Fl.Oz.

Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών μελέτησε την προστασία από τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της δράσης του πρωτεασώματος και της ενδυνάμωσής του με σκοπό τη μακροζωία του κυττάρου. Ενισχυμένο από το ισχυρό φλαβονοειδές Κερσετίνη, το πρωτεάσωμα – βασικός μηχανισμός εξυγίανσης των πρωτεϊνών του κυττάρου, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη – δρα επανορθωτικά στα σημάδια του χρόνου.

PATENT PENDING

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

· Ο δραστικός παράγοντας από Μυρτιά ρυθμίζει τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και βοηθά στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των κυττάρων, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

· Ένα φυσικό υποκατάστατο του υαλουρονικού οξέος, που προέρχεται από τους σπόρους του St. John’s bread tree, προσφέρει άμεση ενυδάτωση και λείανση της επιδερμίδας, ενισχύοντας την καλή υγεία των κυττάρων.

· Το έλαιο Αμάρανθου, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και σκουαλένιο, μιμείται τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας, προσφέροντας προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

· Το εκχύλισμα mourera fluviatilis ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση.

· Το εκχύλισμα Λιναριού, πλούσιο σε λιγνάνες, αναστέλλει τη δράση συγκεκριμένων ενζύμων που ευθύνονται για τη δημιουργία των διεσταλμένων πόρων, ρυθμίζοντας την έκκριση σμήγματος και βελτιώνοντας την όψη της επιδερμίδας.

· Το εκχύλισμα Cucurbita pepo απορροφά τη λιπαρότητα και μειώνει τη ‘γυαλάδα’, προσφέροντας ματ αποτέλεσμα που διαρκεί.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ

In vitro μελέτες σε ινοβλάστες [επιδερμικά κύτταρα] επιβεβαιώνουν τη δράση της Κερσετίνης – προέλευση από τη

Βελανιδιά – στους βασικούς βιολογικούς δείκτες γήρανσης:

· Mείωση έως και 39% του ενδοκυτταρικού οξειδωτικού φορτίου [ελεύθερες ρίζες]

· Επανορθωτική δράση σε ήδη γηρασμένα κύτταρα που επανακτούν το νεανικό τους φαινότυπο [φωτογραφημένα στο μικροσκόπιο]

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

IN VITRO ΜΕΛΕΤΕΣ

Η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά ενεργοποιεί την παραγωγή νέων κυττάρων και τη σύνθεση πρωτεϊνών από το πρώτο 24ωρο.

IN VIVO ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ*

• 70% των γυναικών διαπίστωσαν ορατή μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων

• 80% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

• 90% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας τους [δέρμα πιο απαλό, συμπαγές και λείο]

* Tεστ αυτοαξιολόγησης / 4 εβδομάδες χρήσης

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ & ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΝΥΧΤΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

40mL / 1.35 Fl.Oz.

Το Εργαστήριο Έρευνας & Ανάπτυξης Κορρές σε συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών μελέτησε την προστασία από τη γήρανση σε κυτταρικό επίπεδο μέσω της δράσης του πρωτεασώματος και της ενδυνάμωσής του με σκοπό τη μακροζωία του κυττάρου. Ενισχυμένο από το ισχυρό φλαβονοειδές Κερσετίνη, το πρωτεάσωμα – βασικός μηχανισμός εξυγίανσης των πρωτεϊνών του κυττάρου, όπως το κολλαγόνο και η ελαστίνη – δρα επανορθωτικά στα σημάδια του χρόνου.

PATENT PENDING

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΗ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

· Ο δραστικός παράγοντας από Μυρτιά ρυθμίζει τις φυσικές λειτουργίες της επιδερμίδας και βοηθά στην καλύτερη συνεργασία μεταξύ των κυττάρων, αυξάνοντας την ελαστικότητα του δέρματος.

· Το έλαιο Αμάρανθου, πλούσιο σε βιταμίνη Ε και σκουαλένιο, μιμείται τα φυσικά λιπίδια της επιδερμίδας, προσφέροντας προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

· Το εκχύλισμα mourera fluviatilis ρυθμίζει τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσφέροντας συνεχή ενυδάτωση.

· Τα έλαια από Jojoba, Σταφύλι και Ρόδι προσφέρουν πλούσια τροφή στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ

ΚΕΡΣΕΤΙΝΗ

In vitro μελέτες σε ινοβλάστες [επιδερμικά κύτταρα] επιβεβαιώνουν τη δράση της Κερσετίνης – προέλευση από τη

Βελανιδιά – στους βασικούς βιολογικούς δείκτες γήρανσης:

· Mείωση έως και 39% του ενδοκυτταρικού οξειδωτικού φορτίου [ελεύθερες ρίζες]

· Επανορθωτική δράση σε ήδη γηρασμένα κύτταρα που επανακτούν το νεανικό τους φαινότυπο [φωτογραφημένα στο μικροσκόπιο]

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

IN VITRO ΜΕΛΕΤΕΣ

Η σειρά Κερσετίνη & Βελανιδιά ενεργοποιεί την παραγωγή νέων κυττάρων και τη σύνθεση πρωτεϊνών από το πρώτο 24ωρο.

IN VIVO ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ*

• 85% των γυναικών διαπίστωσαν ορατή μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων

• 100% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος

• 100% των γυναικών διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της υφής της επιδερμίδας τους [δέρμα πιο απαλό, συμπαγές και λείο]

* Tεστ αυτοαξιολόγησης / 4 εβδομάδες χρήσης