Τα λαχταριστά δημητριακά Cheetos Sweetos, τώρα και «στο καλάθι της νοικοκυράς»!

deltia typoy_TASTYLOGO.jpg

Τα Cheetos Sweetos από τον Οκτώβριο και στα σούπερ μάρκετ

Άγιος Στέφανος, 26 Αυγούστου 2009. Τα Cheetos Sweetos, τα νέα γεμιστά δημητριακά της Tasty με κακάο και γάλα έρχονται ακόμα πιο κοντά μας, καθώς πέρα από τα μικρά σημεία πώλησης θα διατίθενται πλέον και στα ευρεία σημεία λιανικής κατανάλωσης (supermarkets).

Με την κίνηση αυτή η Tasty εμπλουτίζει πραγματικά τις επιλογές μας κυρίως όμως για όλες τις μητέρες που επιθυμούν νόστιμα σνακ με υψηλή θρεπτική αξία για τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής τους. Τα νέα Cheetos Sweetos είναι δημητριακά μευψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση τους, είναι απολαυστικά για τα παιδιά και διατηρούν όλες τις θρεπτικές αξίες των δημητριακών.

altΗ προσθήκη των Cheetos Sweetos στα απολαυστικά σνακ της TASTY, αποδεικνύει την αφοσίωση της εταιρείας στην ανάπτυξη καλύτερων προϊόντων με αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την ποιότητα και την απόλαυση στη γεύση. Επιπλέον, η Tasty, με σεβασμό στον καταναλωτή, καινοτομεί με νέες μεθόδους παρασκευής που προσφέρουν μείωση στα λιπαρά με προϊόντα όπως τα Lays στο Φούρνο (με 70% λιγότερα λιπαρά από τα υπόλοιπα προϊόντα Lays) αλλά και με προϊόντα όπως τα Lays Meditrerraneas Σπιτικά με 100% ελαιόλαδο. Επίσης, σε όλες τις γραμμές παραγωγής των αλμυρών σνακ δεν χρησιμοποιεί ούτε συντηρητικά ούτε τεχνητές χρωστικές.

Σε όλα τα στάδια παραγωγής διενεργεί αυστηρότατους ελέγχους βάση υψηλών προτύπων ασφαλείας και δίνει έμφαση στον πιο απλό τρόπο παραγωγής, από τη συλλογή των πιο προσεκτικά διαλεγμένων πρώτων υλών (πατάτες, καλαμπόκι) μέχρι τη συσκευασία τριπλής προστασίας με σύντομη ημερομηνία λήξης που διατηρεί τη φρεσκάδα, το άρωμα και τη νοστιμιά των προϊόντων της, προφυλάσσοντάς  τα  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η ζωή μας πρέπει να είναι γεμάτη στιγμές απόλαυσης και ευτυχίας, η Tasty το γνωρίζει καλά αυτό και προσπαθεί με τα προϊόντα της να βρίσκεται δίπλα μας σε αυτές τις στιγμές. Όταν παρακολουθούμε μόνοι αλλά και με παρέα μία ταινία στο cinema ή στο σπίτι, όταν με πάθος παρακολουθούμε την αγαπημένη μας ομάδα να κερδίζει αλλά και να χάνει, όταν ξαφνικά το σπίτι μας γεμίζει κόσμο αλλά και όταν είμαστε μόνοι και θέλουμε απλά λίγη παρέα. Τα σνακς της Tasty έρχονται να μας προσφέρουν απλές αλλά πολύτιμες στιγμές απόλαυσης που όλοι χρειαζόμαστε. Σε αυτό το πλαίσιο είναι σημαντικό ότι τα σνακ της Tasty μπορούν να καταναλωθούν άφοβα και χωρίς ενοχές εφ’ όσον η κατανάλωσή τους γίνεται στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής και σωματικής άσκησης.