Σαλάτα με μήλο και κανέλλα

new10_4065345_blog.jpg

Υλικά (Μερίδες συνταγής 4)

 

1 κούπα βρασμένο νερό
100 γρ. ζελατίνη
3 ξυλάκια κανέλλας
1 κούπα ψιλοκομμένο μήλο
¼ κούπας καρύδια
λίγο σέληνο
4 κούπες πράσινα λαχανικά (μαρούλι, πράσινη σαλάτα, ρόκα, κινέζικο λάχανο)

 

 

Εκτέλεση

 

Διαλύστε τη ζελατίνη στο βρασμένο νερό και προσθέστε τα ξυλάκια κανέλλας. Αφήστε το μείγμα για λίγη ώρα. Αφαιρέστε την κανέλλα και ανακατέψτε καλά μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη. Μόλις κρυώσει το μείγμα προσθέστε το μήλο, το σέληνο και τα καρύδια. Ρίξτε το μείγμα πάνω από την πράσινη σαλάτα.

 

 

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα:  ¼  συνταγής
Θερμίδες:  145 kcal
Πρωτεΐνη: 4 γρ.
Υδατάνθρακες: 15 γρ.
Λίπος:  7 γρ.
Φυτικές  Ίνες: 2,5 γρ.

 

 

Πηγή: www.dietstories.gr