Σαλάτα με φασόλια, καλαμπόκι και πιπεριές

new10_5227288_blog.jpg

Υλικά

 

2 κούπες φασόλια ξηρά
1 κούπα καλαμπόκι
½ κόκκινη πιπεριά
½ πράσινη πιπεριά
¼ κίτρινη πιπεριά
2 κουταλιές σούπας κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές σούπας χυμός μήλου
1 κουταλιά σούπας μπαλσάμικο
2 τοματίνια
1 φύλλο λάχανο
¼ κουταλιάς γλυκού αλάτι
1/8 κουταλιάς γλυκού μαύρο  πιπέρι

Εκτέλεση

Βράστε τα φασόλια και το καλαμπόκι και αφήστε τα να κρυώσουν. Τοποθετήστε το φύλλο λάχανου στο πιάτο και από πάνω το μείγμα καλαμποκιού και φασολιών. Κόψτε τις πιπεριές και προσθέστε τα υπόλοιπα συστατικά.

 

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

 
Μερίδα:  ¾ κούπας
Θερμίδες:  132 kcal
Πρωτεΐνη: 6 γρ.
Υδατάνθρακες: 22 γρ.
Λίπος: 3 γρ.
Φυτικές  Ίνες: 6 γρ.

 

Πηγή: www.dietstories.gr