Ψαρονέφρι με ουίσκι bourbon

new11_2454490_blog.jpg

Υλικά (Μερίδες συνταγής 8)

¼ κούπας σως σόγιας
¼ κούπας bourbon
1.200 γρ. ψαρονέφρι
2 κουταλιές σούπας καστανή ζάχαρη
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες

 

 

Εκτέλεση

 

Αναμείξτε τη σως σόγιας με το bourbon, την καστανή ζάχαρη και το σκόρδο. Περιχύστε το ψαρονέφρι και τοποθετείστε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου. Προθερμάνετε το φούρνο στο 180°C βάλτε το ψαρονέφρι στο φούρνο.

 

 

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα

Μερίδα:  1/8 συνταγής
Θερμίδες:  240 kcal
Πρωτεΐνη: 30,5 γρ.
Υδατάνθρακες: 4,2 γρ.
Λίπος: 8 γρ.
Φυτικές  Ίνες: 0,1 γρ.

 

Πηγή: www.dietstories.gr