ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΡΩΝΟΥΝ… [PART II]

KINGS & QUEENS DEODORANTS

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ROLL ON

“Another ode, ah to deodorant
It’s my thing, ah it’s my favourite hygiene
It’s the confidence I need “

Coldplay

 

Τέσσερα [4] νέα αυτοκρατορικά αποσμητικά Roll On τάσσονται στην υπηρεσία των απανταχού Kings & Queens. Βανίλια & Αχλάδι, Πιπέρι & Περγαμόντο, άνθη Λεμονιού, Μύρο – αρώματα άμεσα συνδεδεμένα με ιστορίες αυτοκρατοριών και βασιλέων του παρελθόντος, αναβιώνουν στο παρόν για να δώσουν στη φράση ‘καθημερινή προστασία ενάντια στην κακοσμία’ μία glamorous χροιά!

ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ ROLL ON  ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

AZTEC KING VANILLA PEAR

Το πάθος της αυτοκρατορίας των Αζτέκων για τη βανίλια ‘αιχμαλωτίζεται’ στo roll on Aztec King Vanilla Pear. Σύμφωνα με πολλούς βασιλιάδες και τις συζύγους τους, η βανίλια είχε ισχυρές αφροδισιακές ιδιότητες, κάτι που εξηγεί και τα αμέτρητα ροφήματα βανίλιας που κατανάλωναν καθημερινά. Ίσως και το νέο αποσμητικό των Kings & Queens να απογειώσει κάθε ‘διάθεση’…αφού πρώτα ‘προσγειώσει’ την κακοσμία!

KING OF SUMATRA PEPPER BERGAMOT

Το μαύρο πιπέρι ήταν το πιο περιζήτητο καρύκευμα από την αρχαιότητα έως και το Μεσαίωνα. Μία από τις καλύτερες ποικιλίες του προέρχεται από τη Σουμάτρα, όπου παραμένουν ακόμα ζωντανοί οι μύθοι σχετικά με τις συνεχείς συγκρούσεις τοπικών βασιλιάδων, φιλόδοξων αποικιοκρατών και πειρατών για τη διεκδίκησή του! Το έντονο άρωμα του μαύρου πιπεριού συνδυάζεται με τη χαρακτηριστική μυρωδιά του περγαμόντο στο νέο αποσμητικό roll on King of Sumatra Pepper Bergamot – ιδανικό για τους βασιλιάδες και βασίλισσες που αναζητούν το εξεζητημένο και είναι έτοιμοι να το διεκδικήσουν, χωρίς να ιδρώσουν!

SULTAN OF GRANADA LEMON FLOWER

Το roll on Sultan of Granada Lemon Flower μας μεταφέρει πίσω στην εποχή της δυναστείας των Σουλτάνων Nasrid, όταν η ισπανική πόλη της Γρανάδα ήταν ξακουστή, μεταξύ άλλων, και για τους υπέροχους κήπους, με το παραδεισένιο άρωμα από τις ανθισμένες λεμονιές να διαπερνά τους τοίχους για να ‘πλημμυρίσει’ τα παλάτια. Με το νέο βασιλικό αποσμητικό η φρεσκάδα από άνθη λεμονιού θα ‘πλημμυρίζει’ πλέον όλες τις ώρες κάθε ημέρας!

CASPAR MYRRH

Το δώρο του Γκασπάρ προς το Θείο Βρέφος, το δημοφιλές θεραπευτικό συστατικό της αρχαιότητας, το πολύτιμο Μύρο κυκλοφορεί και σε  μορφή αποσμητικού roll on , διαθέσιμο πλέον στο ευρύ ‘βασιλικό’ κοινό .

Tα νέα αποσμητικά roll on Kings & Queens δεν περιέχουν mineral oils και parabens. Όπως όλα τα βασιλικά προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με το Royal Mix, ένα μίγμα με εκχυλίσματα από Ρόδι, Μπλε Αιγυπτιακό Λωτό και Μαλαχίτη. Το πορφυρό ρόδι, οικόσημο πολλών παλατιών, χάρη στο τελείωμά του που σχηματίζει μία φυσική κορώνα, είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες και βιταμίνη C. Το λουλούδι του μπλε λωτού, το πιο δημοφιλές αρχαίο Αιγυπτιακό σύμβολο δόξας και αιώνιας ζωής για τους Θεούς και τους κοινούς θνητούς, περιέχει βιοφλαβονοειδή, όπως η κουερσετίνη και η ρουτίνη, ενώ έχει αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Τέλος, οι Τσάροι της Ρωσίας χρησιμοποιούσαν το μαλαχίτη στο διάκοσμο των παλατιών – ένα  ορυκτό που έχει σχετιστεί με ενέργεια, ευεξία και αρμονία, ενώ τονώνει και βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος.

Η σειρά Kings & Queens διατίθεται σε super markets, στα καταστήματα Hondos Center και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.