ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΙΔΡΩΝΟΥΝ…

KINGS & QUEENS DEODORANTS

ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ SPRAYS

Success is a great deodorant!

Elizabeth Taylor

24ωρη βασιλική προστασία για όλους τους καθημερινούς γαλαζοαίματους, που απαιτούν η μυρωδιά τους να είναι αντάξια του status τους! Η σειρά περιποίησης σώματος Kings & Queens γίνεται ακόμη πιο πλούσια με την προσθήκη των νέων αποσμητικών. Τέσσερις (4) ‘αρχοντικές’ εμμονές ‘μεταφράζονται’ σε αποσμητικά Sprays που θα γίνουν οι ‘σωματοφύλακες’ της καθημερινής royal φρεσκάδας! Ανάμεσά τους και το νέο άρωμα Maasai Ruler Ebony, εμπνευσμένο από τη λατρεία των Μασάι πολεμιστών για την έβενο.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΑ – ALCOHOL FREE – DEO SPRAY

MAASAI RULER EBONY

Η έβενος, ως το ανθεκτικότερο είδος ξύλου – που μπορεί κανείς να βρει μόνο στην έρημο Σαχάρα – υπήρξε η πρώτη ύλη για τις μάσκες των πολεμιστών των Μασάι – ένα αντικείμενο πνευματικό και μυστικιστικό για όλες τις αφρικανικές φυλές. Οι θρυλικές, εβένινες μάσκες αποτελούσαν σύμβολο περηφάνιας, προσδίδοντας τιμή και δόξα στους ‘κομιστές’ τους.

TSAR PETER TOBACCO

Το deo spray Tsar Peter Tobacco δανείστηκε το όνομά του από τον Μέγα Πέτρο, Τσάρο της Ρωσίας, ο οποίος σε καιρούς αυστηρής νομοθεσίας ενάντια στο κάπνισμα, επέτρεψε στο λαό του να υιοθετήσει την απαγορευμένη αυτή συνήθεια, ενώ και ο ίδιος απολάμβανε συχνά τον αγαπημένο του αρωματικό καπνό. Καπνιστές ή μη, όλοι θα εθιστούν στην εγγυημένη προστασία και θα απολαύσουν τη μυρωδιά του Tsar Peter Tobacco!

GEORGE III LIME

To σκορβούτο, που προκαλείται από έλλειψη βιταμίνης C, ήταν ο χειρότερος εχθρός του Βρετανικού στόλου. ‘Ομως, στις αρχές του 18ου αιώνα, ο βασιλιάς Γεώργιος Γ΄ έσωσε τους ναύτες του, διατάσσοντάς τους απλά να πίνουν καθημερινά χυμό λάιμ. Το νέο αποσμητικό spray George III Lime καταπολεμά τη δυσοσμία…με το φρέσκο άρωμα του λάιμ!

CASPAR MYRRH

Μύρο ήταν το δώρο του Γκασπάρ, ένας από τους τρεις μάγους, προς το Θείο Βρέφος. Κατά την αρχαιότητα χρησιμοποιείτο ευρέως για τις θεραπευτικές του ιδιότητες, ενώ η ‘αξία’ του ήταν εφάμιλλη του χρυσού. Το ίδιο ανεκτίμητη είναι και η ‘προσφορά’ του νέου αποσμητικού spray Caspar Myrrh στην καθημερινή περιποίηση!

Tα νέα αποσμητικά sprays Kings & Queens δεν περιέχουν mineral oils, parabens και αλκοόλ.

Η σειρά Kings & Queens διατίθεται σε super markets, στα καταστήματα Hondos Center και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.