Σπανάκι με μανιτάρια και κρουτόν

new11_3776279_blog.jpg
Υλικά για 6 μερίδες
                                            
700γρ. σπανάκι                        
1 μέτριο κρεμμύδι                                 
250γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 κοκ. Πιπεριά                          
½ κίτρινη πιπεριά
1 σκελίδα σκόρδο                                 
1 μικρή γαλλ. Μπαγκέτα
 
Για τη σάλτσα
½ φλυτζ. τσαγιού χυμός λεμόνι
50γρ. τυρί φέτα
4 κουτ γλ. λάδι
2 κουτ. σούπας νερό

 
Εκτέλεση
 
Βράζουμε το σπανάκι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια , τις πιπεριές και το σκόρδο και τα ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι. Κόβουμε τη μπαγκέτα σε ροδέλες και τις βάζουμε στη φρυγανιέρα, μόλις ξεροψηθούν τις κόβουμε σε κύβους και τους ρίχνουμε στο σπανάκι. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά. Τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια και την ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού, το λάδι και το νερό. Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και σερβίρουμε.
  
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος