Υποδεχθείτε τα φετινά Χριστούγεννα στο κελάρι αλλαντικών NIKAS Black Line και ζήστε αυθεντικές γευστικές εμπειρίες!

deltia typoy_nikas.jpg

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2008. Και φέτος η αγαπημένη σας εταιρεία αλλαντικών NIKAS σας προ(σ)καλεί να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα με μία ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία: Μοιραστείτε τη μοναδική νοστιμιά της σειράς αλλαντικών NIKAS Black Line με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και νιώστε την ατμόσφαιρα γιορτής και πολυτέλειας να σας πλημμυρίζει κάθε στιγμή!

Η έμπνευση, το μεράκι και η αγάπη της NIKAS έχουν δημιουργήσει τη σειρά Black Line, μια πλήρη premium σειρά αλλαντικών που φτιάχνονται στο χέρι, διατηρώντας αναλλοίωτο το χρώμα αλλά και τα πλούσια αρώματα της πρώτης ύλης τους. Τα αλλαντικά της σειράς Black Line αρωματίζονται με διαλεχτά καρυκεύματα, αφήνονται να ωριμάσουν ώστε να διαχυθεί παντού η γεύση και το άρωμά τους και τυλίγονται ένα-ένα ξεχωριστά σε δίχτυ, για να σιγοψηθούν στη συνέχεια σε παραδοσιακούς ξυλόφουρνους. Το ψήσιμό τους γίνεται αργά, για να αναδειχθούν καλύτερα τα αρώματα του κρέατος, ενώ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά ξύλα οξιάς, που προσδίδουν το χαρακτηριστικό μαγευτικό τους άρωμα. Η σειρά ενσωματώνει έτσι όλη τη γνώση, την παράδοση και την αυθεντικότητα NIKAS, καθώς και μια απαράμιλλη αίσθηση πολυτέλειας που μπορεί να κάνει ακόμη και τις πιο απλές καθημερινές σας στιγμές να μοιάζουν πραγματικά εξαιρετικές, μια ευκαιρία για γιορτή!

Εν όψει των Χριστουγέννων, μάλιστα, η σειρά αλλαντικών NIKAS Black Line σας επιφυλάσσει μία ευχάριστη έκπληξη σε επιλεγμένα super market ολόκληρης της χώρας. Οι πελάτες των καταστημάτων θα «φιλοξενούνται» για λίγο σε ένα εντυπωσιακό κελάρι, όπου θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την αυθεντική γεύση των αγαπημένων τους αλλαντικών και να πάρουν ως δώρο ένα πρωτότυπο έντυπο, που θα περιλαμβάνει τέσσερις πεντανόστιμες συνταγές με βάση τα αλλαντικά Black Line της NIKAS. Οι επισκέπτες θα λαμβάνουν επίσης ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας €0,50, το οποίο και θα μπορούν να εξαργυρώσουν με την αγορά 400 γραμμαρίων αλλαντικών NIKAS Black Line.