Η ΗΕΙΝΕΚΕΝ χορηγει τα live tuesdays @ frame bar

deltia typoy_heineken1.jpg

Πιστή στη μουσική της παράδοση η Heineken ανεβάζει στο Frame Stage εναλλακτικά pop, rock και jazz συγκροτήματα.

Συνοδεύστε τη μουσική σας βραδιά με ένα υπέροχο δείπνο ειδικά σχεδιασμένο για τη συνοδεία gourmet μπιρών της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.


Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008. «Πρεμιέρα» με μία άκρως δημοσιογραφική εκδήλωση  έκαναν χθες το βράδυ τα μουσικά “Live Tuesdays” στο ultra-modern bar του St. George Lycabettus «Frame» με τη χορηγία της Heineken!

Οι προσκεκλημένοι του Frame και της Heineken είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ανερχόμενο σχήμα της electric jazz Group Therapy με original συνθέσεις, όπου πρωτοστατούν τα στοιχεία της σύγχρονης ηλεκτρικής jazz.

Μία ακόμα έκπληξη περίμενε τους προσκεκλημένους της βραδιάς. Ένα μοναδικό δείπνο εκλεπτυσμένων πιάτων δημιουργία  του πολυβραβευμένου chef Ettore Botrini και του Βασίλη Μήλιου executive chef του St.George Lycabettus το οποίο συνοδεύτηκε με μπίρες από την πλούσια παλέτα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Οι καλεσμένοι γεύτηκαν Brandada μπακαλιάρου και ντομάτας με τη συνοδεία της Fischer, ριζότο με πορτοκάλι sanguini & γαρίδες ψημένα στην πλάκα και σάλτσα με τη Heineken, cous cous με τσιπούρα και αμύγδαλα με ελαφρύ ζωμό θαλασσινών και μπίρα Duvel και τραγανό cannolo με κρέμα ανθότυρο, καραμελωμένα εσπεριδοειδή και ζελεδάκι από μπίρα Chimay.

Οι μουσικές βραδιές στο Frame Stage ξεκίνησαν! To Frame σας περιμένει κάθε Τρίτη βράδυ από τις 22.30 στο πιο aLIVE event της Αθήνας «Live Tuesdays» για να απολαύσετε μουσικές βραδιές κάτω από το αστέρι της Heineken  σε ρυθμούς  Jazz , Soul ,  R’n’B, Funk , Dance , Latin  , Disco , Pop , Rock , Salsa. Και μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε τους γευστικούς συνδυασμούς με μπίρα που σας προτείνουν οι Chefs  Ettore Botrini και Βασίλης Μήλιου.  Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία σας μυεί στη μαγεία της μπίρας μέσω του προγράμματος γευσιγνωσίας «Μπίρα & ευ ζην» και σας παροτρύνει να αφεθείτε και να αφιερώστε λίγο χρόνο για να γνωρίσετε καλύτερα το μεγαλείο της…

 

Χορηγός  όλων  των «Live Tuesdays»  είναι η ΗΕΙΝΕΚΕΝ !


LIVE TUESDAYS @ FRAME

Group Therapy είναι ένα ανερχόμενο σχήμα της electric jazz Group Therapy που αποτελείται από 5 νέους και ταλαντούχους Έλληνες μουσικούς με εξαιρετικές σολιστικές δυνατότητες και δυναμικούς αυτοσχεδιασμούς. οι Group Therapy ξεκίνησαν ομαδική δουλειά τον Ιούλιο του 2005, δουλεύοντας πάνω σε ηλεκτρικές διασκευές κλασικών συνθέσεων της jazz, ενώ παράλληλα διαμορφώνουν το δικό τους ιδιαίτερο στιλ με original συνθέσεις, όπου πρωτοστατούν τα στοιχεία της σύγχρονης ηλεκτρικής jazz.

Ακολουθούν …

25 Νοεμβρίου – « Desperate Housewives».

 Ένα από τα δυνατά σχήματα της πόλης  που θα μας κουνήσει σε ρυθμούς soul και r’n’b με μοντέρνες διασκευές αγαπημένων κομματιών και πολύ κέφι την.

2 Δεκεμβρίου – “Five Star Hotel”.

Το Frame Stage υποδέχεται ένα συγκρότημα προερχόμενο από τη Θεσσαλονίκη, τους “Five Star Hotel”. Πέντε αγόρια ενώνουν τις μουσικές τους δυνάμεις σε ρυθμούς pop και indie με αγγλικούς στίχους, με σκοπό να ξεσηκώσουν το κοινό. Το τραγούδι τους “Sunshine” επιλέχθηκε ως ένα από τα 15 καλυτερα τραγούδια στο διαγωνισμο του «Coca Cola Soundwave».

9 Δεκεμβρίου –  Colores de Cuba

Οι Colores de Cuba κάνουν την εμφάνισή τους για ακόμα μία φορά στο Frame. Γνωστοί από το tour με τον Σάκη Ρουβά αλλά και από τις συνεργασίες τους με γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, όπως το Cubanita , Palenque  , Enzo di Cuba, έρχονται για να μαγέψουν το κοινό της Αθήνας και να το παρασύρουν σε ρυθμούς SALSA, BOLERO, CHA CHA CHA , BACHATA και CUMBIΑ.

16 Δεκεμβρίου – “Matisse

Η σκηνή του frame θα γεμίσει από ρυθμούς pop και rock, ρυθμούς που θα μας μεταδώσει το εναλλακτικό συγκρότημα των “Matisse”, σε ένα pre-Christmas party. Οι Matisse με κοινό στοιχείο την αγάπη τους για την εναλλακτική βρετανική και αμερικανική σκηνή, είναι γνωστοί όχι μόνο από τις ζωντανές εμφανίσεις τους αλλά και από τις διασκευές στα album τους όπως την νέα προσέγγιση του τραγουδιού «Μη Μου Μιλάς Γι’ Αγάπη» του Γ.Σπανού που ξαναχρωμάτισε με την μοναδική της φωνή η Δήμητρα Γαλάνη. 

FrameBar: St. George Lycabettus, Κλεομένους 2, Κολωνάκι, τηλ. 210 – 7214368.


Λίγα Λόγια για τους Συντάκτες


«Μπίρα και Ευ ζην» από την Αθηναϊκή  Ζυθοποιία  Α.Ε.  

Τα τελευταία τρία χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. έχει πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία την καμπάνια «Μπίρα και Ευ Ζην», πρόγραμμα το οποίο στοχεύει στην αλλαγή του τρόπου αντίληψης της μπίρας, στην εισαγωγή της στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο και στη γνωστοποίηση των θετικών οφελών της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία λάνσαρε την καμπάνια «Μπίρα και Ευ Ζην» τον Οκτώβριο του 2005, ύστερα από ένα χρόνο λεπτομερούς σχεδιασμού. Το πρόγραμμα «Μπίρα και Ευ Ζην» εκφράζεται με μια σειρά ενεργειών  όπως είναι τα σεμινάρια γευσιγνωσίας μπίρας, ειδικές βραδιές γευσιγνωσίας μπίρας, εκδόσεις και χορηγίες υψηλών προδιαγραφών όπως Ιατρικά Συνέδρια και Γαστρονομικές βραδιές κτλ.

Το πρόγραμμα «Μπίρα και Ευ Ζην» συνεχίζεται δυναμικά με μία ευρεία γκάμα εκδηλώσεων και επιμορφωτικών σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα, ώστε να φτάσει σε όσο το δυνατό ευρύτερο κοινό.