deltia typoy_korres1.jpg

ΚΟΡΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

SUGAR CRYSTAL/ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΚΡΕΜΑ 3ΣΕ1 & SERUM ΜΑΤΙΩΝ

5 SWEET YEARS

Η Sugar Crystal ανανεώνεται, γιορτάζοντας πέντε χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά. Μία από τις πιο premium φόρμουλες της Κορρές Φυσικά Προϊόντα ενισχύεται για να προσφέρει, εκτός από ενυδάτωση και τόνωση, ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία: Η Sugar Crystal Κρέμα 3 σε 1 είναι κατάλληλη για το πρόσωπο, την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και το λαιμό, ενώ ειδικά για τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο των ματιών η Κορρές παρουσιάζει το νέο Sugar Crystal Serum Ματιών.

Σήμα κατατεθέν των νέων προϊόντων και σταδιακά όλης της σειράς περιποίησης προσώπου Κορρές είναι οι ανανεωμένες συσκευασίες που πλέον ‘διευκολύνουν’ τον καταναλωτή να επιλέξει το κατάλληλο προϊόν, όταν βρεθεί μπροστά στο ‘ράφι’: Ο πίνακας με την αναλυτική περιγραφή των συστατικών της σύνθεσης στο πλαϊνό τμήμα του κουτιού, ενημερώνει με πλήρη διαφάνεια για το φυσικό περιεχόμενο. Παράλληλα γίνεται άμεσα αντιληπτός ο ‘σκοπός’ του προϊόντος, καθώς σε κεντρικό σημείο αναγράφονται το βασικό φυσικό συστατικό, ο τύπος επιδερμίδας στον οποίο απευθύνεται, καθώς και η τελική δράση του

SUGAR CRYSTAL/ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΚΡΕΜΑ 3ΣΕ1 ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ

ΚΡΕΜΑ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ & ΤΟ ΛΑΙΜΟ

50mL/ 1.69 Fl.Oz.

Ο ενυδατικός παράγοντας από Ζάχαρη μαγνητίζει τα μόρια του νερού σε συνθήκες χαμηλής υγρασίας, συμπληρώνοντας τη δράση του βασικού συστήματος ενυδάτωσης που συνθέτουν η προβιταμίνη Β5, η βιταμίνη F και το βούτυρο Karité. Ο συνδυασμός από βιταμίνες C και E, ουσίες γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση, εξασφαλίζει μέγιστη προστασία του δέρματος ενάντια σε εσωτερικούς και εξωτερικούς παράγοντες γήρανσης. Το ενεργό εκχύλισμα Ginseng τονώνει, συσφίγγει και προσδίδει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Περιέχει: Βιταμίνες Ε, C, F, προβιταμίνη Β5, εξειδικευμένο ενυδατικό παράγοντα από Ζάχαρη, γαλακτωματοποιητές από Σουκρόζη, βούτυρο Karité, ενεργό εκχύλισμα Ginseng

Δερματολογικά ελεγμένη_ Οφθαλμολογικά ελεγμένη

SUGAR CRYSTAL/ SERUM ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ & ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ

20mL/ 0.68 Fl.Oz.

Η Centella και το εκχύλισμα Αγγουριού ελαχιστοποιούν το πρήξιμο των ματιών, αυξάνοντας τη σύσφιγξη των ανώτερων και βαθύτερων στοιβάδων της επιδερμίδας. Tο Ginkgo biloba, ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, σε συνδυασμό με την Εσπεριτίνη, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και απαλύνει αισθητά τους μαύρους κύκλους, ενώ τα εκχυλίσματα Καλέντουλας και Αμαμελίδας ενισχύουν την αντιοξειδωτική δράση του serum. Ο ενυδατικός παράγοντας από Ζάχαρη μαγνητίζει τα μόρια του νερού σε συνθήκες χαμηλής υγρασίας και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Περιέχει: Εξειδικευμένο ενυδατικό παράγοντα από Ζάχαρη, γαλακτωματοποιητές από Σουκρόζη, Εσπεριτίνη, Ginkgo biloba, εκχυλίσματα Αγγουριού, Κυδωνιού και Centella

Δερματολογικά ελεγμένο_ Οφθαλμολογικά ελεγμένο


ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 

ζαχαρη

·   Η Ζάχαρη, παρότι μία φαινομενικά καθημερινή και απλοϊκή ουσία, περιέχει δραστικά συστατικά και συστήματα με σύσταση και συμπεριφορά αρκετά όμοια με αυτή του δέρματος.

·   Στα Φυσικά Προϊόντα Κορρέ επιλέξαμε δύο καινοτόμα δραστικά συστήματα που προέρχονται από τη Ζάχαρη.

o   Το πρώτο είναι ένα σύστημα γαλακτωματοποίησης που επιτρέπει τη δημιουργία μιας κρέμας με δομή γαλακτώματος υγρών κρυστάλλων. Αυτή η δομή πλησιάζει μοναδικά τη φυσιολογική πολυστρωματική δομή της επιδερμίδας με αποτέλεσμα να έχει πολύ καλή συμβατότητα και πολύ καλή απορρόφηση.

o   Το δεύτερο δραστικό σύστημα από Ζάχαρη είναι ένας εξειδικευμένος ενυδατικός παράγοντας που χαρακτηρίζεται ως ‘μαγνήτης νερού’, καθώς έχει την ικανότητα να δεσμεύει τα μόρια του νερού και να τα συγκρατεί στην επιδερμίδα, ακόμα και όταν οι συνηθισμένοι ενυδατικοί παράγοντες αδρανούν, δηλαδή σε αντίξοες συνθήκες χαμηλής υγρασίας περιβάλλοντος [20-50%]. Η δράση του προσομοιάζει στη λειτουργία του φυσιολογικού συστήματος υδατανθράκων της επιδερμίδας, αφού πραγματικά ‘μιμείται’ τη σύσταση και τη λειτουργία του δέρματος.