Συνολική διάρκεια: 7 λεπτά συνεχόμενη άσκηση
Συνολική διάρκεια: 7 λεπτά συνεχόμενη άσκηση
Υλικά
Μπαγκέτα 1 τεμ.
Σπανάκι φρέσκο 400 γρ.
Τυρί κρέμα 150 γρ.
Τυρί καπνιστό 100 γρ.
Γαλοπούλα καπνιστή 100 γρ.
Μπούκοβο γλυκό ή κόκκινο πιπέρι 1 κουταλιά της σούπας
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας
Υλικά
Φιλέτο σολομού 400 γρ.
Σπανάκι 250 γρ.
Φύλλο σφολιάτας 500 γρ.
Φυτικό βούτυρο 2 κουταλιές της σούπας
Αυγό 1 τεμ.
Άνηθος τριμμένος 1 κουταλιά της σούπας
Αλάτι-πιπέρι
Υλικά
Πατάτες 5 τεμ. μεγάλες
Βούτυρο 100 γρ.
Φρέσκα κρεμμυδάκια 3-4 τεμ.
Μαϊντανός 3-4 κλωναράκια
Ροκφόρ 80 γρ.
Μπεσαμέλ ή κρέμα γάλακτος 200 γρ.
Αλάτι-πιπέρι
Υλικά
Σελινάκια ζυμαρικά 500 γρ.
Βούτυρο 80 γρ.
Ανθότυρο 150 γρ.
Τυρί κρέμα 150 γρ.
Ζαμπόν 10 φέτες κομμένο σε μικρά κομμάτια
Κρέμα γάλακτος 1 μικρό κουτί
Αλάτι-πιπέρι
Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Νερό για βράσιμο
Υλικά
Γαρίδες 10 τεμ μεγάλες ή 1/2 κιλό μικρές
Κολοκυθάκια με ανθούς 5 τεμ.
Ντομάτες φρέσκιες ώριμες 3 τεμ.
Βασιλικός φρέσκος 1 κουταλάκι του γλυκού
Γλιστρίδα 1 κουτάλι της σούπας
Ελαιόλαδο 1 1/2 κουτάλι της σούπας
Βούτυρο 1 1/2 κουτάλι της σούπας
Αλάτι- πιπέρι
Σπαγγέτι 1/2 κιλό
Νερό για βράσιμο
Υλικά
Πατάτες 4 μεγάλες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
Αυγά 4
Μπέικον 1 μπολ ψιλοκομμένο
Μανιτάρια 1 μπολ ψιλοκομμένα
Φέτα 1 μπολ θρυμματισμένη
Κασσέρι 1 μπολ κομμένο σε κύβους
Γάλα 1 φλυτζάνι του καφέ
Βούτυρο 1 κουταλιά σούπας
Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
Αλάτι – πιπέρι
Μαϊντανός λίγα φυλλαράκια για γαρνίρισμα
Υλικά
Χυμός φρέσκου ροδιού 3 ποτήρια νερού
Ζάχαρη 3 ποτήρια νερού
Ρόδι 1/2 ποτήρι ρώγες ροδιού
Λεμόνι 1 μόνο τον χυμό του
Υλικά
Υλικά για μαρινάδα
Ελαιόλαδο 2 φλυτζάνια του τσαγιού
Σκόρδο 2 σκελίδες
Δεντρολίβανο 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Φασκόμηλο 1 κουταλάκι του γλυκού
Μέλι 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Μπράντυ 5 κουταλάκια του γλυκού
Γλυκιά πάπρικα 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Καυτερή πάπρικα 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Υλικά
Μανιτάρια 1/2 κιλό
Φρυγανιά τριμμένη 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Λεμόνι 1 μόνο τον χυμό
Γιαούρτι στραγγιστό 1 φλυτζάνι του τσαγιού
Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
Πιπέρι 1/2 κουταλάκι του γλυκού
Κόκκινο καυτερό πιπέρι 1 πρέζα
Αυγά 2 τεμ.
Αμύγδαλα ή καρύδια τριμμένα 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
Ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα