Συνταγές - dietup.gr - Page 194

images_2462017_makekidstaste_84.jpg

Ταΐζοντας τα μικρά παιδιά τρόφιμα όπως τα φιστίκια και τα αυγά, μπορούμε να μειώσουμε σημαντικά τον κίνδυνο να αναπτύξουν επικίνδυνες τροφικές αλλεργίες όταν μεγαλώσουν, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας έρευνας.

images_2462017_web-tablets-two-sisters-with-tablet-600.jpg

Καθώς τα σύγχρονα παιδιά μεγαλώνουν πια «βουτηγμένα» – θέλοντας  και μη- σε ένα περιβάλλον με ηλεκτρονικά «γκάτζετ» και οθόνες, ενώ οι γονείς συχνά δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής εξέδωσε νέες επίσημες συστάσεις.

images_2362017_2_koulourakia-me-portokali-kai-sokolata-chefoulis.gr_.jpg

Υλικά

    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 700 γραμ    
    Ελαιόλαδο 250 ml    
    Πορτοκάλι 150 ml από τον χυμό του
    Πορτοκάλι 1 τεμ το ξύσμα του    
    Ζάχαρη καστανή 150 γρ    
    Κανέλα 1/2 κουταλάκι γλυκού    
    Μπέικιν πάουντερ 1/2 κουταλάκι γλυκού    
    Σόδα φαγητού 1/2 κουταλάκι γλυκού    
    Σουσάμι