Κρέμες προσώπου Sostar – Ό,τι πιο οικονομικό & ποιοτικό για ενυδάτωση προσώπου

images_enydatikh-krema-prosopoy.png

Αν κάποιος σας έλεγε ότι μπορείτε να αποκτήσετε μία ενυδατική κρέμα προσώπου σε τιμή που κυμαίνεται από 3-5 € και αποτελείται από ποιοτικά συστατικά και ελεγμένα, θα τον πιστεύατε;

Καιρός να το πιστέψετε! Πλέον η ενυδάτωση, η ανάπλαση και η αντιγήρανση προσφέρονται στον τύπο της επιδερμίδας σας, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα και το βασικότερο; Στην πόρτα σας!

Η συλλογή της Sostar, μέσα από το online φαρμακείο PharmacyOnAir προτείνει:

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Υποδεχθείτε μία ολοκληρωμένη ενυδάτωση, κάθε πρωί που ξυπνάτε μέσα από το πράσινο βαζάκι της Sostar. Αν είστε έως 35 ετών μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για ενυδάτωση, λάμψη και συγκράτηση της πολύτιμης υγρασίας στο πρόσωπό σας. Η υψηλή περιεκτικότητά της σε αλόη, προσφέρει προστασία ακόμα και στα πιο ευαίσθητα δέρματα.

12853 262x262

100% ΣΥΣΦΙΞΗ

Η πλήρης αναδιάρθρωση και αναγέννηση προσώπου είναι εφικτή σήμερα με πολλούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι το γάλα γαϊδούρας, το οποίο αποτελεί μία από τις πηγές νεότητας. Μάλιστα θεωρείται ισάξιο με το μητρικό γάλα. Οι κρέμες ματιώνSostar καλύπτουν τις ανάγκες σας προσφέροντας σας, μέσα σε 50mlαντιγηραντικές ιδιότητες και καθημερινή φρεσκάδα.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ

Λεπτοί κόκκοι που περιέχουν αγγούρι και αλόη, συνθέτουν μία απολεπιστική κρέμα, που κάνει το απαραίτητο peeling. Καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χωρίς να δημιουργεί ερεθισμούς και εκδορές.

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

12858 262x262

Τα μάτια στο πέρασμα του χρόνου, αποκτούν το λεγόμενο πόδι της χήνας, το οποίο από κάποια ηλικία και μετά γίνεται ενοχλητικό. Προλάβετε την εμφάνισή του, με την κρέμα ματιών Sostar, η οποία είναι ειδικά ενισχυμένη με υαλουρονικό οξύ.

Περισσότερες κρέμες Sostar και συνολικά μία μεγάλη ποικιλία καλλυντικών, θα βρείτε στο onlineφαρμακείο pharmacyonair.gr!