Ποιες διατροφικές συμβουλές να ακολουθήσετε για τον σκύλο σας;

images_newego_LARGE_t_248861_106562759_type129051.jpg

Ο σκύλος σας για να μεγαλώσει σωστά, θέλει από εσάς την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή στην διατροφή. Το κάθε τετράποδο έχει διαφορετικό ανοσοποιητικό σύστημα και για να είναι ενισχυμένη η διατροφή του, πρέπει οι σκυλοτροφές που θα διαλέξετε για αυτό να είναι οι καλύτερες!

Στο Pets & Friendsπιστεύουμε ότι τα προϊόντα της Acana, μπορούν να δημιουργήσουν τις καλύτερες προοπτικές για μία ισορροπημένη διατροφή με πολλά οφέλη για τον σκύλο σας.

Ποια είναι η ενδεδειγμένη ποσότητα τροφής;

Hηλικία, το βάρος και η δραστηριότητα του σκύλου σας, είναι οι βασικότεροι παράμετροι, οι οποίες καθορίζουν και τις ποσότητες της τροφής. Οι σκυλοτροφές Acana παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που θέλουν οι φίλοι σας. Οι συνιστώμενες ποσότητες αναγράφονται στην συσκευασία και μπορούν να σας καθοδηγήσουν.

Ποσές φορές την ημέρα πρέπει να ταΐζετε τον σκύλο σας;

Ένας δραστήριος σκύλος, μπορεί να φάει έως δύο φορές την ημέρα, με τα χρονικά διαστήματα να είναι από 6 έως 8 ώρες διαφορά. Μερικά σκυλάκια βέβαια τρώνε μία φορά την ημέρα, λαμβάνοντας την ίδια ποσότητα με αυτά που τρώνε δύο.

image2

Αν αλλάξω εταιρεία, πρέπει να το κάνω σταδιακά;

Να θυμάστε πάντα ότι το περιβάλλον στο στομάχι του σκύλου σας είναι μοναδικό! Αυτό σημαίνει ότι με την απότομη εναλλαγή μιας συγκεκριμένης τροφής και γεύσης μεταλλάσσεται και αυτό, με όχι και τόσο θετικές συνέπειες. Για αυτό κάντε το σταδιακά, χωρίς να βιάζεστε. Παράλληλα ελέγξτε το όταν κάνει την ανάγκη του και έχει διάρροιες.

1+1 σκυλοτροφές από το Pets & Friends

ACANA PUPPY & JUNIOR

AC PJ 228x228

Αποτελείται από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, φρούτα, λαχανικά, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία. Διατηρεί το κουτάβι σας, υγιές και χαρούμενο. Βρείτε την σε διαφορετικά γραμμάρια και τιμές.

ACANA SENIOR DOG

AC SENIOR 500x500

Πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και πολλά φρούτα και λαχανικά που μπορούν να συνδυαστούν σε μία σκυλοτροφή, ιδανική για τον σκύλο σας.  Αποκτήστε την με Δωρεάν Μεταφορικά!