Βιταμίνες αθλητών σε tab ή caps από το ProteinMarket

images_c55a64caa2b58d0f2c93f7dd8ea8c03a_L.jpg

διατροφή των αθλητών είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συμμάχους στις επιδόσεις τους. Η έντονη προπόνηση ακόμα και η πιο ομαλή, έχει τις δικές της ανάγκες.

Η επάρκεια των απαραίτητων μακροθρεπτικών συστατικών –μέταλλα και βιταμίνες- αποτελεί μεγάλο προνόμιο για τους αθλητές, διότι με την έλλειψή τους κινδυνεύει η απόδοση!

Γιατί;

  • Παρέχουν μεγάλα επίπεδα ενέργειας
  • Βελτιώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Προστατεύουν τους ιστούς
  • Επαναπροσδιορίζουν τον μυϊκό ιστό μετά την σωματική άσκηση

Ποιες βιταμίνες προτείνει το ProteinMarket;

Δισκία 7 Days με βιταμίνη B, C, D, E, H

Τα δισκία 7 Days με βιταμίνη B, C, D, E και H θεωρούνται ένα κορυφαίο συμπλήρωμα διατροφής για τα άτομα που καταπονούνται καθημερινά από την σωματική άσκηση. 1-3 ταμπλέτες ημερησίως, ύστερα από συνεννόηση με τον γιατρό σας.

TrainingPeakParisiSpecial με πλήθος βιταμινών και μετάλλων

Θεωρείται υπερ-πλήρης φόρμουλα, που εξασφαλίσει κορυφαία υγεία και φυσική κατάσταση. Η χρήση του από υγιείς αθλητές, επιτρέπει την μέγιστη δυνατή απόδοση στην αθλητική δραστηριότητα. Αγοράστε την συγκεκριμένη βιταμίνη εδώ.

Ultra Mega Pack 30paks

Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα, σε πακέτο. Καθημερινά μπορείτε να το λαμβάνετε όπως σας έχει συστήσει ο γιατρός.

Επιπρόσθετα tips

ü      Πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο έχει στους κόλπους του όλες τις βιταμίνες που χρειάζεται ο οργανισμός για να έχει ενέργεια

ü      Κάθε αθλητής πρέπει να συνεργάζεται με γιατρούς ή/και διαιτολόγους, προκειμένου να συστήνονται κάθε φορά εξατομικευμένα τα απαραίτητα συμπληρώματα και να βγαίνει η καλύτερη διατροφή.

Βρείτε βιταμίνες μόνο στο ProteinMarket και αποκτήστε το πιο γερό ανοσοποιητικό που είχατε ποτέ!