
Υλικά
    Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος    
    Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό    
    Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί    
    Αλάτι
    Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο    
    Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα    
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τους γαύρους , αφαιρούμε τα κεφάλια τους , τους πλένουμε καλά , τους στραγγίζουμε και τους αλατίζουμε. Σε ένα μπολ βάζουμε το αυγό με λίγο νεράκι και το χτυπάμε. Πιάνουμε από τις ουρές τρεις-τρεις γαύρους , τους βουτάμε στο αυγό , μετά στο σουσάμι και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή : https://www.chefoulis.gr/
