Μοντέρνα Μαγιό για το Καλοκαίρι 2020

a1.jpg

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σας εποχή! Είναι αυτή η εποχή που σας ενθουσιάζει. Αισθάνεστε ελεύθερες, όμορφες και sexy φορώντας ανάλαφρα ρούχα και γυναικεία μαγιό, που κολακεύουν την σιλουέτα σας και αγκαλιάζουν μοναδικά τις μεσογειακές καμπύλες σας!

Μήπως όμως είστε ταυτόχρονα πολύ μπερδεμένες από τα πολλά είδη μαγιό και δεν είστε σίγουρες για το ποιο απ’ όλα σας ταιριάζει; Κάθε καλοκαίρι το ίδιο ερώτημα βασανίζει εσάς όπως και όλες τις γυναίκες, και αυτό φυσικά δεν μπορεί να είναι άλλο από το “Τι μαγιό να επιλέξω φέτος το καλοκαίρι”.

Ευτυχώς οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Υπάρχουν μαγιό φλοράλ, σε παστέλ αλλά και έντονες αποχρώσεις, διαχρονικά λευκά και μαύρα μαγιό, πουά, ψηλόμεσα, μονοκίνι, τανκίνι, bikini, brazil για τις πιο τολμηρές και πολλά πολλά ακόμα επέστρεψαν δυναμικά, για να αναδείξουν κάθε γυναικείο σώμα.

Όλα αυτά μπορείτε να τα βρείτε στο lovacoco.com, το οποίο είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με αφθονία γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ.

Σε αυτό το άρθρο εμείς θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τον κατάλληλο τύπο μαγιό, που ταιριάζει στο δικό σου σώμα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές προτάσεις μας για το φετινό καλοκαίρι:

 

Ολόσωμο Φλοράλ Μαγιό

Το ολόσωμο μαγιό ήρθε για να μείνει και φέτος το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι έχει γίνει ένα από τα κλασικά κομμάτια της καλοκαιρινής μας γκαρνταρόμπας. Είναι θηλυκό, σέξι και κομψό, κατάλληλο για όσες θέλουν να προκαλέσουν, αλλά και για όσες θέλουν να προστατευθούν από τον ήλιο. Μην ξεχνάτε ότι οι γραμμές του ολόσωμου μαγιό σχεδιάστηκαν για να σας κολακεύσουν και να προσελκύσουν όλα τα βλέμματα!

 

Σέξυ Animal Print Bikini

Το animal print είναι κλασικό και φέτος με αποτέλεσμα να μην μπορεί από καμιά ντουλάπα. Είναι ιδανικά για πολλαπλούς συνδυασμούς. Για πιο ιδιαίτερες διαθέσεις στην παραλία μην ξεχάσετε το φλαμίνγκο και τα μοντέρνα γυαλιά ηλίου σου!

 

 

One-Piece Γυναικείο Μαγιό σε Παστέλ Χρώμα

Είναι τα πιο «γυμνά» και σέξι ολόσωμα μαγιό, τα μονοκίνι, δε θα μπορούσαν να λείπουν από το φετινό καλοκαίρι! Κοψίματα στη μέση, κοψίματα σε σκάλες βαθμιαία στον κορμό, γυμνές πλευρές, εκτεθειμένο στομάχι και εξώπλατα δίνουν άλλο στυλ στην παραλία!

 

Πουά Bikini

Είναι από τα διαχρονικά μαγιό που έρχονται κάθε καλοκαίρι. Ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους και φοριούνται πολύ εύκολα.

 

Στράπλες Μαγιό

Ιδιαίτερα μαγιό σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα για να εντυπωσιάσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα.