Μοντέρνα Αντρικά Μπλουζάκια | Καλοκαίρι 2020

b2.jpg

Οι ανδρικές μπλούζες αποτελούν μοναδικό κομμάτι της ανδρικής γκαρνταρόμπας για τις καθημερινές casual εμφανίσεις ενός άντρα. Ειδικά το καλοκαίρι με τόσο υψηλές θερμοκρασίες οι μπλούζες θα σας χαρίσουν στυλ και άνεση. Τα αντρικά μπλουζάκια είναι ένα must ρούχο για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και φυσικά δεν πρέπει να σας τρομάζει αυτό. Μην ξεχνάτε ότι τα ανδρικά μπλουζάκια χαρίζει στους άντρες ένα ολοκληρωμένο στυλ. Θέλετε να είστε άψοξοι στο στυλ σας έτσι;

Με τα αντρικά μπλουζάκια θα αφήσετε το στίγμα σας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία η επιλογή που θα κάνετε και θα πρέπει να σας εκφράζει αυτό. Μπορεί να προτιμήσετε ένα ανοιχτόχρωμο μπλουζάκια ή ένα φλοράλ. Ένα που να είναι σε χαλαρή γραμμή ή να είναι slim fit.

Όλα αυτά τα αντρικά μπλουζάκια θα τα βρείτε στο www.lovacoco.com, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα σε προσιτές τιμές, εξαιρετική ποιότητα και αφθονία αντρικών ρούχων.

Τα μπλουζάκια φοριούνται όλες τις ώρες τις ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνδυάζονται με πολλούς τρόπους.

Οι περισσότεροι άντρες σίγουρα ένα από τα σημεία- κλειδιά για την επιλογή στις ανδρικές μπλούζες αποτελεί η λαιμόκοψη. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις προτάσεις μας για το φετινό καλοκαίρι:

 

Casual Μπλουζάκι

 

Ένα καθημερινό μπλουζάκι σε διάφορες αποχρώσεις. Μπορεί να συνδυαστεί άνετα με τζιν και υφασμάτινο παντελόνι. Μπορείτε να επιλέξετε όποιο παπούτσι θέλετε.

 

Αμάνικο Μπλουζάκι

Προτιμήστε να φορέσετε αμάνικα μπλουζάκια. Θα αναδείξουν το σώμα σας και μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Κοντόμανικο Μπλουζάκι με Print

Ένα καλοκαιρινό κοντομάνικο μπλουζάκι κυρίως για σπορ αλλά και καθημερινές εμφανίσεις. Είναι χαλαρή η γραμμή του με άνετα μανίκια και στρογγυλή λαιμόκοψη.

 

Κοντομάνικο Μπλουζάκι

Ένα μοντέρνο μπλουζάκι που συνδυάζεται με οποιοδήποτε παντελόνι. Μπορείτε να το φορέσετε με τζιν ή ένα σκούρο υφασμάτινο παντελόνι και sneakers.

 

Καλοκαιρινό Μπλουζάκι Λινό

Τα λινό μπλουζάκια είναι πολύ πρακτικά το καλοκαίρι. Προσφέρουν άνεση και δροσιά τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού.