Λιποαναρρόφηση: 5 πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου

liposuction1-537x350.jpg

Η λιποαναρρόφηση είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο διαδεδομένες επεμβάσεις, για την αποτελεσματική καταπολέμηση του λίπους.

Βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων, τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών, μιας και οι υπερσύγχρονες μέθοδοι που έχουν αναπτυχθεί, εξαλείφουν το περιττό λίπος σε σημεία που η γυμναστική και η άσκηση, αποτυγχάνει.

Πριν όμως καταφύγεις στην λιποαναρρόφηση, αυτά είναι τα 7 πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου:

  1. Σκέψου αν την κάνεις για σένα

Κάνεις λιποαναρρόφηση για να αρέσεις εσύ στον εαυτό σου ή την κάνεις για να αρέσεις στους γύρω σου; Αν σκέφτεσαι τους άλλους, τότε μην μπεις στην διαδικασία. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώθεις πρώτα εσύ όμορφα και άνετα με το σώμα σου.

  1. Ο πλαστικός χειρουργός παίρνει την τελική απόφαση

Μίλησε με τον γιατρό σου, συμβουλέψου την γνώμη του και ενημερώσου όσο πιο ολοκληρωμένα και σφαιρικά γίνεται. Πρέπει να γνωρίζεις ακριβώς την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, από το προεγχειρητικό στάδιο, μέχρι και το μετεγχειρητικό.

  1. Ενημερώσου για το κόστος

Το κόστος της λιποαναρρόφησης εξαρτάται από πολλές διαφορετικές παραμέτρους. Οι τιμές διαμορφώνονται από πολλούς παράγοντες. Μερικές από αυτές είναι το σημείο που θα εφαρμοστεί, η τεχνική που θα ακολουθηθεί, καθώς και η κοστολόγηση του εκάστοτε πλαστικού χειρουργού.

  1. Η λιποαναρρόφηση δεν είναι μέθοδος αδυνατίσματος

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις εξαρχής, είναι πως πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου και το σώμα σου, ακόμα και μετά τα επιτυχή αποτελέσματα. Η σωστή διατροφή και η τακτική άσκηση είναι αυτά που θα σου εξασφαλίσουν ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

  1. Πρέπει να προσέχεις το σώμα σου και μετά την λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση δεν είναι πανάκεια για το σώμα σου. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα, για να καταλάβεις τι εννοώ. Αν κάνεις λιποαναρρόφηση στους γλουτούς και δεν προσέχεις την διατροφή σου, τότε θα αρχίσεις να παχαίνεις σε άλλα σημεία και αυτό δεν είναι κάτι που θέλεις.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την λιποαναρρόφηση, τότε είναι καλύτερο να απευθυνθείς σε έναν πλαστικό χειρουργό που διαθέτει εμπειρία και εξειδίκευση.

Μπορείς να βρεις τον κορυφαίο πλαστικό χειρουργό, Δρ. Ζήση Μπουκουβάλα, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Μπες τώρα στο και κλείσε σήμερα το ραντεβού σου.