Συμπληρώματα διατροφής και υπερτροφές που θα νικήσουν την κούραση της καθημερινότητας

555.jpg

Επιλέγουμε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Diatrofologiki μερικά από τα πιο περιζήτητα συμπληρώματα διατροφής που συνιστούν και οι ίδιοι οι γιατροί για να γεμίσετε ενέργεια και να καταπολεμήσετε διάφορες ελλείψεις που μπορεί να έχετε.

Τόσο τα συμπληρώματα διατροφής όσο και οι υπερτροφές ανήκουν στα βοηθητικά εκείνα προϊόντα που μπορούν να αποτελέσουν ένα δυναμικό ξεκίνημα στην μέρα σας ή να σας χαρίσουν ζωτικότητα σε μία περίοδο που οι αντοχές σας έχουν πιάσει πάτο.

Μερικές από τις υπερτροφές που θα βοηθήσουν τον οργανισμό σας να είναι δυνατός και να μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε δυσκολία αφορούν βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μάλιστα αρκετές σχετίζονται με διάφορα φυτά και καρπούς που βγαίνουν από τη γη και καλλιεργούνται με απεριόριστες ιδιότητες.

Σκόνη από σιταρόχορτο

Σιταρόχορτο σε σκόνη από την Viogenesis. Πρόκειται για ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν με πάνω από 100 στοιχεία απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό, που δεν περιέχει καθόλου τοξικότητα!

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του είναι η καταπολέμηση της αναιμίας, η ανάπλαση του αίματος, η καλή λειτουργία του εγκεφάλου, η μείωση της κούρασης, η καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος, η αναζωογόνηση του δέρματος, η συνολική αποτοξίνωση του σώματος και πολλά άλλα. Βρείτε το βιολογικό σιταρόχορτο από εδώ.

Αποξηραμένος καρπός ιπποφαούς

Το ιπποφαές είναι ένα από τα πολλά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός για να λειτουργήσει σωστά. Τα οφέλη του για την υγεία είναι λίγο πολύ γνωστά. Αγοράστε το ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΑΙΑΝΗΣ και αποκτήστε ζωντάνια, βελτιώστε το κυκλοφορικό και νευρικό σας σύστημα και αναζωογονήστε τα κύτταρά του.

Χυμός αλόης

Υπάρχουν πάνω από 300 είδη αλόης, αλλά ως συμπλήρωμα διατροφής έχουν χρησιμοποιηθεί αυτά που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Ο χυμός αλόης από την VIOGENESIS καθαρίζει το στομάχι, θεραπεύει μώλωπες και διάφορους στομαχικούς ερεθισμούς και σταματάει το πολύ αίμα από τις πληγές. Ο χυμός αλόης έχει αντιφλεγμονώδη και αντιαλλεργιογόνο δράση. Επιλέξτε τον!

Δείτε περισσότερα προϊόντα εύκολα και γρήγορα στο diatrofologiki.gr.