Που θα βρείτε εξαιρετικό μέλι και λάδι; Τα καλύτερη προϊόντα της ελληνικής γης, online!

Olive-oil-Honey.jpg

Μέλι και λάδι! Δύο προϊόντα που βρίσκονται στο ελληνικό τραπέζι από αρχαιοτάτων χρόνων. Το λάδι είναι η βάση για όλα τα φαγητά, το μέλι είναι η καλύτερη πρόταση για το πρωινό σας. Αν είστε κι εσείς από τους καταναλωτές που προμηθεύονται από τα ράφια του σούπερ μάρκετ το πιο απλό και αμφιβόλου ποιότητας μέλι και λάδι αλλάξτε τις συνήθειές σας με τον πιο εύκολο τρόπο.

Παραγγείλτε τα μέσα από το οργανωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και καλύψτε τις ανάγκες σας.

Στο online κατάστημα agrolicious θα βρείτε βιολογικό ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης σε προνομιακή τιμή και βραβευμένο!

Το PJ Kabos Κορωνέικη είναι από την Αρχαία Ολυμπία και χαμηλής οξύτητας. Πρόκειται να αλλάξει κατακόρυφα την ποιότητα της διατροφής σας και την γευστικότητα των φαγητών σας. Έρχεται στον χώρο σας σε μία πραγματικά εντυπωσιακή συσκευασία-λευκοσίδηρο των 500ml.

Στην μεγάλη ποικιλία του e-shop θα βρείτε το καλύτερο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που θα έχετε στο τραπέζι σας και θα μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας, σε πολύ καλές τιμές και συσκευασίες πολυτελείας.

Το μέλι δεν είναι ένα απλό γλυκαντικό, αλλά θεωρείται το καλύτερο για τον οργανισμό, αφού έχει αντισηπτικές ιδιότητες και περιέχει σίδηρο. Παράλληλα βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού συστήματος βελτιώνοντας την υγεία του εντέρου. Τέλος βοηθάει στη χαλάρωση και στον ύπνο

Ένα από τα καλύτερα μέλια είναι το αρκαδικό μέλι Έλατο Μαινάλου πλούσιο σε ιχνοστοιχεία και ιδανικό σε γεύση. Πρόκειται για ένα προϊόν 100% βιολογικό που δεν κρυσταλλώνει, με δυνατή γεύση!

Ποια άλλα είδη μελιού, μπορείτε να επιλέξετε;

To θυμαρίσιο είναι από τα πολυσυζητημένα μέλια με έντονη γεύση που θεωρείται τονωτικό, με αντισηπτικές ιδιότητες. Το μέλι καστανιάς έχει ελαφρώς πικρή επίγευση αλλά είναι πολύ καλό για το ουροποιητικό σύστημα. Επίσης μπορείτε να επιλέξετε το χαρουπόμελο, το οποίο έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και έχει πολλές χρήσεις.

Όλες οι αγορές σας εύκολα και γρήγορα από το e-shop.