Νήματα προσώπου & μεσοθεραπεία – Σύγχρονες τεχνικές αντιγήρανσης σε πολύ καλές τιμές

Depositphotos_55901251_m-2015-560x600.jpg

Ύστερα από έρευνες, έχει βρεθεί ότι πολλές γυναίκες και άνδρες είναι πρόθυμοι να υποβληθούν σε τεχνική ανόρθωσης χωρίς νυστέρι για ανόρθωση, σύσφιξη και lift προσώπου. Γυρίστε πίσω τον χρόνο, γεμίστε τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια, εξαφανίστε τις ρυτίδες καπνιστή και αντιμετωπίστε τις ρυτίδες στο μέτωπο και τις ρυτίδες έκφρασης.

Εκτός από τα βιοαπορροφήσιμα νήματα, μία ακόμα μέθοδος που μπορείτε να επιλέξετε για ένα καλλίγραμμο σώμα και ένα νεανικό πρόσωπο είναι η μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, τεχνική ανώδυνη και πολύ φιλική προς την επιδερμίδα, μέσω της έγχυσης θρεπτικών ουσιών.

Νήματα προσώπου

Τα νήματα προσώπου είναι μία τεχνική με βιο-απορροφήσιμα νήματα, σε διάφορα μεγέθη και υλικά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι μία τεχνική τέλεια για δέρματα με ήπια έως μέτρια χαλάρωση που θέλουν να αποκτήσουν ξανά μία όψη νεανική και θελκτική, επιβραδύνοντας για λίγο τον χρόνο.

Η διαδικασία τοποθέτησης των νημάτων γίνεται μέσα από μία σύντομη διαδικασία, όπου το νήμα προσαρμόζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να αντιτίθεται στην δύναμη της βαρύτητας, από την οποία ξεκινάει η εμφάνιση των ρυτίδων και η χαλάρωση του δέρματος. Παράλληλα βελτιώνεται και η ποιότητα του δέρματος αλλά και η ελαστικότητά του, ενώ διεγείρεται η παραγωγή νέου ιστού.

Μεσοθεραπεία

Μέσα από την έγχυση ουσιών, η μεσοθεραπεία μπορεί να προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε πρόσωπο και σώμα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μία μέθοδο βιολογικής αναζωογόνησης που στοχεύει στα σημάδια της γήρανσης και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Η μέθοδος στοχεύει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος και του προσώπου εμφανίζεται η γήρανση, μέσω του υποδόριου ιστού.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για την μέθοδο της μεσοθεραπείας προσώπου είναι όσοι είναι υγιείς από ηλικία 18 έως 70 ετών. Πρόκειται για μία διαδικασία που δεν πονάει. Σπανίως οι ασθενείς εμφανίζουν μία ελαφριά δυσφορία.

Μέσα σε 5 περίπου θεραπείες τα αποτελέσματα είναι τέλεια!

Επισκεφθείτε τα δερματολογικά ιατρεία Medical AntiAging Centers και βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε για αντιγήρανση προσώπου και σώματος και αδυνάτισμα!