images_2252017_2_Stylo_Shoes_New_Year_Collection_Fashion_2011.jpg

Φαρδιά ή σε ίσια γραμμή ; Μικροσκοπικά και σέξι ή σοφιστικέ και κομψά ; Παντελόνια, σορτς, βερμούδες και καπρι – must κομμάτια της φετινής σεζόν – κυριάρχησαν στα fashion shows. Ιδανικά για σικ εμφανίσεις, αλλά και πιο ιδιαίτερα λουκ, είναι το απόλυτο trend του φετινού καλοκαιριού.

Πως θα τα φορέσετε σωστά;

Παντελόνες: Στενές στη μέση αλλά τεράστιες, μακριές και φαρδιές στο κάτω μέρος, πρωταγωνιστούν το φετινό καλοκαίρι. Αν φορεθούν σωστά, είναι πολύ κολακευτικές. Ταιριάζουν περισσότερο στις ψηλές γυναίκες, καθώς μπορούν να φορεθούν με ίσιο παπούτσι, Για τις λίγο πιο κοντές, επιβάλλεται το ψηλοτάκουνο. Είναι το ιδανικό κομμάτι για τις καλλίγραμμες ή τουλάχιστον για τις γυναίκες με στενή περιφέρεια. Αν επιλεχθεί από πιο «ζουμερές» δεν πρέπει να κρυφτεί η μέση. Αντιθέτως, πρέπει να τονίζεται για να προσθέτει ύψος και φυσικά να τις λεπταίνει.

ΚΑΠΡΙ: Ταιριάζουν σε όλους τους τύπους γυναικών και φέτος εμφανίζονται κυρίως σε έντονα χρώματα. Οι γυναίκες με στενή περιφέρεια μπορούν να τα συνδυάσουν με κοντά και εβαζέ tops. Αυτές με πιο φαρδιά περιφέρεια μπορούν να τα φορέσουν στενά tops και ψηλοτάκουνα. Οι πολύ αδύνατες ας φανούν τολμηρές, φορώντας τα ακόμα και με φόρεμα από πάνω. Για ένα σαφάρι look, συνδυάζονται απίθανα με πουκαμίσες και φανέλες.

Σορτς: Φέτος τα σορτς είναι πολύ κολλητά σαν μεγάλα σλιπ ή μοιάζουν με…φουφούλες. Είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια της γκαρνταρόμπας και γι’αυτό χρειάζονται προσοχή! Οι γυναίκες με περισσότερα κιλά, ας προτιμήσουν τα πιο «ήσυχα» σορτς, γιατί τα άλλα θα τους προσθέσουν πόντους. Τα σορτς με «φουφούλα» ταιριάζουν σε αδύνατες γυναίκες και χαρίζουν θηλυκότητα. Άνετα θα μπορούσαν να συνδυαστούν με σακακι και γόβες για μια βραδινή έξοδο.

Πηγή : http://www.nutrimed.gr