Bάλε το φούξια στην ζωή σου

images_0aaaaaaa1afouxia.jpg

Η άνοιξη ήρθε επιτέλους και φέτος ένα από τα must χρώματα της σεζόν είναι του φούξια!Επειδή είναι όμως ένα δύσκολο χρώμα σας έχουμε τρεις συμβουλές για το πώς θα μπορέσετε να το φορέσετε χωρίς η εμφάνισή σας να είναι υπερβολική.

Το απλό φούξια φορεματάκι
Μέχρι τώρα γνωρίζατε το little black dress. Τώρα που ήρθε η άνοιξη μπορείτε να φορέσετε ένα απλό φούξια φορεματάκι το οποίο θα συνδυάσετε με πινελιές χρυσού.

Συνδυάστε το με ένα μικρό τσαντάκι σε ουδέτερες αποχρώσεις, ή σε κροκό και φίδι που θα έχει μια λεπτή χρυσή αλυσίδα. Φορέστε nude γόβες που αναδεικνύουν το πόδι σας και επιλέξτε μόνο ένα χρυσό δαχτυλίδι με φουξ λεπτομέρειες.

Το λαχούρι
Αν σας αρέσουν τα έντονα σχέδια στα ρούχα σας υπάρχει τρόπος να τα συνδυάσετε με το φούξια. Προτιμείστε ένα φόρεμα ή μια φούστα με έντονα σχέδια σε αποχρώσεις κοντά στο φούξια. Για να αναδείξετε το ρούχο σας επιλέξτε ένα ζευγάρι φούξια γόβες και κρατείστε ένα κλασικό clutch bag σε nude απόχρωση.

Για χαλαρές τύπισσες
Αν είστε λάτρεις του χαλαρού ντυσίματος και δεν θέλετε να βλέπετε ούτε φορέματα, ούτε τακούνια, αλλά σας αρέσει πολύ το φούξια χρώμα, υπάρχει το ιδανικό look και για σας.

Φορέστε ένα στενό φούξια παντελόνι, συνδυασμένο με μια τουνίκ με πιο ουδέτερα χρώματα και συνδυάστε το με χρυσά σανδάλια και κοσμήματα σε τόνους του χρυσού και του μπλε του κοβαλτίου που είναι πολύ στη μόδα φέτος.​

Πηγή : http://www.nutrimed.gr