Κεφτεδάκια Τηγανιτά

images_0aaaaaa1aabbakefte.jpg

Υλικά

    Κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ    
    Κιμά χοιρινό 250 γρ    
    Αυγά 2    
    Κρεμμύδια 2 τριμμένα    
    Μαϊντανό 1 φλυτζανι του καφέ ψιλοκομμένο    
    Ψωμί μπαγιάτικο 4 φέτες μουλιασμένες και στυμένες    
    Αλάτι – πιπέρι
    Κύμινο
    Ρίγανη
    Λάδι 2 κουταλιές σούπας    
    Σκόρδο 2 σκελίδες    
    Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού    
    Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα    

Εκτέλεση

Σε ένα σκεύος γυάλινο βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , τα ζυμώνουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Όταν τα πλάθουμε στρογγυλά ενδιάμεσα βρέχουμε και τα χέρια μας , ένα μυστικό για να γίνουν πιο αφράτα. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε .Όχι πολύ, ώστε να μην ξεραθούν και να παραμείνουν αφράτα.

Πηγή : http://www.chefoulis.gr/